Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı daki İlkokul öğrencilerinden  Diyarbakır lı öğrencilere giysi

Bahşılı daki İlkokul öğrencilerinden Diyarbakır lı öğrencilere giysi

Tarih 02 Kasım 2014, 02:36 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı daki İlkokul öğrencilerinden Diyarbakır lı öğrencilere anlamlı yardım

Bahşılı daki İlkokul öğrencilerinden  Diyarbakır lı öğrencilere anlamlı yardım

Bahşılı ilçesi Doğanay mahallesinde eğitim öğretim veren Atatürk ilkokul ve ortaokul öğrencileri ,Sarıkaya köyünde çadırdan evlerinde yaşayıp Bahşılı daki Atatürk ilkokuluna taşımalı öğrenci olarak gelen 8 öğrenciye  giysi yardımında bulundular.

Edinilen bilgiye göre,Bahşılı Atatürk İlkokul ve Orta okul öğrencileri, kurdukları sosyal yardımlaşma komitesi öğrencilerinin önderliğinde evlerinden ve okul ailelerinin gönderdikleri giysileri toplayarak Diyarbakı dan gelip Bahşılı Büyük Sarıkaya köyünde meşe kömürü imalatı yapan ailelerin öğrenci çocuklarına teslim ettiler.

 

Bugün Büyük Sarıkaya köyü arazisinde mangallık meşe kömürü üreten ailelerin çocukları olan 8 öğrencinin yaşadıkları tek gözlü çadırdan evleri ziyaret edilerek,Bahşılı milli eğitim müdürlüğü ve Atatürk ilkokul idareci ve öğretmenleri ve öğrencileri ailelerden toplanan, elbise,ayakkabı,iç çamaşırı,kocuk gibi giysileri teslim ettiler.

Okul sosyal yardımlaşma komite başkanı ilkokul öğrencisi Oğuzhan Kaya şunları söyledi,

-'Taşımalı olarak okulumuza gelen, giyimleri ile davranışları ile ihtiyacları olduğu ve  fakir öğrencilere, okulda başlattığımız bir kampanya ile kış gelmeden topladığımız çeşitli ev eşyaları ve giysileri bügün yaşadıkları çadırdan yapılmış tek gözlü evlerine giderek teslim ettik,çok güzel tepkiler aldık,hepside çok memnun oldular.Özellikle Anneleri öğretmenlerimizi okul müdürümüzü,milli eğitim müdürümüzü görünce çok mutlu oldular ve teşekkür ettiler.

 

Orada oturan Diyarbakır dan geldiklerini söyleyen aileler kendilerine yapılan yardımdan çok memnun olduklarını ilettiler.

Atatürk okul öğrencilerinin kurdukları bir komite ile yapılan giysi yardım programına , İlçe milli eğitim müdürü Sefayet Özbek, Şube müdürü Cafer Doğan,Okul müdür vekili Ünal Şimşek Sınıf öğretmenleri Melek Kul ile Hatice Pehlivan Erol  ve okul sosyal yardımlaşma komite başkanı  Oğuzhan Kaya ve öğrenciler katıldı.

 

Bu haber 2387 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi