Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da 240 kişi Kapatiseli Öğrenci Yurdu Apart otel temeli atıldı

Bahşılı da 240 kişi Kapatiseli Öğrenci Yurdu Apart otel temeli atıldı

Tarih 15 Kasım 2014, 10:05 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı Atadönmez mahallesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu karşısına öğrenci yurt temeli atıldı.

 

Bahşılı da 240 kişi Kapatiseli Öğrenci Yurdu Apart otel temeli atıldı

Bahşılı Atadönmez mahallesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu karşısına öğrenci yurt temeli atıldı.

edinilen bilgiye göre 9000 metre kare arazi üzerine yapılan Bahşılı belediye si ile bir firma arasında yüzde 35 kar karşılığı sistemi ile,240 kişi kapatiseli,80 odalı öğrenci yurdunun temeli atıldı.

Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Uyar şunları söyledi.

Uyar,’ 30 mart ta göreve başladığımızdan bu tarafa ,eğitim camiasından gelmem hasebiyle ,geleceğimizin teminatı olan gençlere ne tür yatırımlar yapabiliriz ,müteşebbisin  önünü nasıl açabiliriz diye,çalışmalar içinde bulunduk.

Burda en önemli unsur bir yüksek okulumuzun olması idi. Bizde rektörümüz ve okul müdürümüzle yaptığımız görüşmelerde buranın kapatisesinin 1500 kişi olduğunu ancak barınma ve sosyal alanların olmaması yüzünden 750 kişi kayıt yaptırmış ve geri kalan öğrencilerimiz okullarını dondurmuşlar, buna biz üzüldük bir girdisi ve faydası olmadığını gördük.

Bizim amacımız o dışarıdan okumak için gelen gençlerimize barınma sağlamak,sosyal tesisler sağlamak ve ilçemize katkıları olacağını beklediğimiz,maddi,kültürel daha zengin ve daha sosyal bir hale getirmek için bu yurdun temelini atmak ve projelerini hazırlamak üzere yola çıktık.Allah’ta bu temeli atmakta bizim yardım etti,sizlerle birlikte ilk temeli atmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum.Değerli hemşerilerim bu projelerin ve temellerin devamı gelecek,ilçemizi her alanda zenginleşen ve büyüyen bir ilçe olarak geleceğin yıldızı olan Bahşılı yı hep birlikte sağlayacağız.

Kırıkkale’mize Bahşılı’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

ZNG Işıklar beton AŞ.yönetim kurulu başkanı Ersin Zengin konuşmasından önce 2002 yılında başlayan şirketlerini tarihi geçmişi ve geldiği noktayı anlatarak devam etti.

Zengin şunları söyledi,’ bugün eğitime destek ve yatırım amaçlı olarak Bahşılı yurt temelini atacağız.Temelini atacağımız Apart otelimizin toplamda 80 odası olup 240 kişi lik kapatisesi vardır.Kafe,restoran ve sosyal tesis olarak en kısa zamanda tamamlayıp saygı değer geleceğimizin temelleri olan öğrencilerimize sunacağız.Bu yatırımdaki amacımız öğrencilerimize uygun konaklama çalışma ve sosyal yaşam alanları sağlamaktır.firma olarak bu koşulları yerine getirmeyi bir borç bilirim.Bu projede emeği geçen kurum ve insanlara çok teşekkür ederim.Temelimiz hayırlara vesile olur inşallah.dedi.

 

 

Temel atma törenine Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,Garnizon komutanı Kıdemli Baş Çavuş Ercan  Erçayan,İlçe Emniyet müdürü Uğur Çelik, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya,İl Genel meclis üyesi Ahmet Zeybekoğlu,AKP ilçe başkanı Sadullah Duyar,ZNG ışıklar beton AŞ.yönetim kurulu başkanı Ersin Zengin,AKP kadın Kolları ve gençlik kolları ile Bahşılı halkı katıldı.

 

 

Bu haber 2588 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi