Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da Tarımda iş güvenliği  eğitimi

Bahşılı da Tarımda iş güvenliği eğitimi

Tarih 18 Kasım 2014, 01:18 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da Tarımda iş güvenliği eğitimi başladı

 

Bahşılı da ‘Tarımda iş güvenliği ‘eğitimi başladı

Kırıkkale Bahşılı ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğünün hazırladığı ‘Tarımda iş güvenliği ‘ projesinin eğitimi verilmeye başlandı.

Edinilen bilgiye göre Ahiler kalkınma Ajansının 2014 yılı teknik destek çağrısı üzerine , İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü tarafından yapılan Tarımda İş Güvenliği projesi kabul edilmiş ve proje ile 12 kamu personeline 5 gün eğitim verilmeye başlanmıştır. 

Kaymakam’lık toplantı salonunda başlayan eğitime Kaymakam Harun Ersin Polat, Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık il müdürü Recep Kırbaş, Bahşılı Tarım müdürü Ahmet Tugay,Kırıkkale ve Bahşılı tarım personeli katılmaktadır.

Aşılış konuşmasında Personele bu eğitimin çok yararlı olacağını söyleyen Kaymakam,’gerçekten İş Güvenliği konusu aslında herkesin uyması dikkat etmesi gereken çok önemli bir konudur.Tarım aletlerin ve ekipmanların kullanımında çiftçilerimizi aydınlatacak ekibin bu eğitimden sonra yetişmiş olacağı bizi oldukça memnun etmektedir.Bu eğitimin İlçemize,Personelimize hayırlı olmasını diliyorum.

 

Beş gün sürecek olan Tarımda iş güvenliği eğitimini Ankara üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu Mustafa Şahin vermekte olup şunları söylemiştir.

Bahşılı da vermeye başladığımız bu Tarımda iş güvenliği eğitiminde,Üreticilerimizin kullandıkları tarımsal alet ve ekipmanların sebep olduğu iş kazaları nedeni ile iş gücü kaybı,yaralanma,sakat kalma ve ölümler görülebilmekte olup,tarım aletlerinin güvenli kullanımının detaylı incelenmesi amacıyla eğitim vereceğiz.dedi.

Bu haber 2057 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi