Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AKP İLÇE BAŞKANI DUYAR DAN KURUMLARA ZİYARET

AKP İLÇE BAŞKANI DUYAR DAN KURUMLARA ZİYARET

Tarih 21 Kasım 2014, 02:47 Editör PINAR YILMAZ

AKP ilçe başkanı Duyar kurum ziyaretleri gerçekleştirdi

AKP İLÇE BAŞKANI DUYAR DAN KURUM ZİYARETLERİ
Bahşılı AK Parti ilçe başkanlığına seçilen Sadullah Duyar atandığı ilçe başkanlığını  alınan bir kararla yapılan olağan kogrede tekrar seçilerek mazbatasını alıp görevine başlamıştır.
Kaymakam lık başta olmak üzere ,Garnizon komutanı,İlçe emniyet teşkilatı,Hükümet konağındaki kurum amirlerini,müftülüğü,okul müdürlerini ziyaret etmeye başladı.
Kurumları ve resmi makamları,okul idarelerini ziyaret eden Sadullah Duyar Haberci71 Koordinatörüne şunları söyledi.
Duyar,'Seçimlere 10 gün kalası atandığım başkanlık görevimde,ilçe teşkilatımızla iki büyük sınav verdik.Birisi Belediye başkanlığı seçimi,ikincisi ise cumhurbaşkanlığı seçimidir.ikisindede başarıyı yakalayarak cumhurbaşkanlığı seçiminde Kırıkkale de aldığımız oylarla rekor kırdık.
Değerli Belediye Başkanım ve İlçe teşkilatımızın yönetimiyle 10 yıldır bu idareye talip olup yönetime geçmek için mücadele verdik.Başkanım ile kader birliği yaptık ve başardık.
 
 
 
Allaha şükür hem Allahın izniyle,Hem halkın teveccühüyle seçildik ve  mazbatamızı alarak görevimize başladık.
önceden atanmışlıkla yapmakta olduğumuz görevimize bu sefer seçilmişlikle devam ediyoruz.Artık bize uyumak yok nasıl cumhurbaşkanlığı seçiminde ilçemizdeki AKP oylarını yükslettik ise şimdide millet vekilliği seçimlerinde bu oy oranımızı artırmaya and içtik.
Değerli millet vekillerimiz,Kırıkkale Belediye başkanımız,İl genel meclis başkanımız,İl başkanımız,merkez ilçe yönetimimiz,Bahşılı Belediye başkanımız,İlçe teşkilatımızla  beraber teşkilat yönetimimiz,Kadın kolu ve gençlik kolu hizmetlerimizle halkımızın hizmetinde 24 saat görevdeyiz.Birlik beraberlik içerisinde dayanışma ile bütünlük kurarak halkımızla iç içe çalışmalarımıza devam edip,ilçemize en iyi hizmetleri getirmede üzerimize düşen göreve devam ediyoruz.Değerli büyüğümüz,cumhur başkanımız ın bir sözü vardı,'Durmak yok yola devam 'diyerek daima ileriye gideceğiz.dedi.
 
 
 

Bu haber 1228 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi