Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GENÇLİK MERKEZİMİZ, ANKARA DA TANITILDI.

GENÇLİK MERKEZİMİZ, ANKARA DA TANITILDI.

Tarih 22 Kasım 2014, 00:47 Editör PINAR YILMAZ

80 ilin Gençlik Merkezi standının yanında Kırıkkale Gençlik merkezi yerini aldı

GENÇLİK MERKEZİMİZ, ANKARA’DA TANITILDI.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Türkiye Buluşması’ sloganıyla Ankara Uluslar arası Kongre ve Sergi Sarayında 18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenen Gençlik Merkezi Günlerinde, 80 ilin Gençlik Merkezi standının yanı sıra Kırıkkale Gençlik Merkezimizin standı da gençlik merkezimize üye kursiyer gençlerimiz tarafından hazırlanan çalışmalar ve yöresel ilimizi tanıtıcı ikramlarla birlikte stantta yerini aldı.

İki gün açık kalan ve çok sayıda gencin ilgi gösterdiği Gençlik Merkezi Günlerinde Kırıkkale standını ziyaret edenlere yaş üzüm ve kuru üzüm ikram edildi. Kırıkkale standını Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Akif Çağatay KILIÇ, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Sinan AKSU, Genel Müdür Yardımcısı Sn. Hasan DAVULCU ve Ankara’da ki siyasi ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ziyarette bulundu. Sayın Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ’a Gençlik Merkezi üyelerimiz tarafından yapılan Çini Tablosu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sn. Rifat ÜNLÜ tarafından hediye edildi.

 

Her ilin kendi standın da faaliyetleri içeren çalışmaları sergilenirken, Kırıkkale standın da Çini çalışmaları, Ebru çalışmaları, Osmanlıca metin çalışmaları, Refref çalışmaları, Ahşap çalışmalar sergilendi. Ayrıca standımızı gezen ziyaretçilerimize ilimize ait yöresel Akçay kolonyası, El yapımı sabunlar hediye edildi.

Kapanış töreninde, yıl içersinde gerçekleştirilen ‘Atık Pil Toplama’ projesi kapsamında dereceye girmeyi başaran Kırıkkale Gençlik Merkezimize Başarı Belgesi Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Sinan AKSU tarafından Gençlik Merkezi Müdürü  İ.Haluk KARAHAN’a verildi.

 

 

Bu haber 1342 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi