Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Güventürk son hız

Güventürk son hız

Tarih 23 Kasım 2014, 02:42 Editör PINAR YILMAZ

Güventürk son hız

Güventürk son hız

        Türkiye’nin pek çok yerinde olduğu gibi Kırıkkale’de de inşaatları devam eden Güventürk inşaat şirketi Roza Ctiy adlı başlatmış oldukları site inşaatına son hızla devam ediyor.

        Güventürk inşaat yönetim kurulu başkanı Ahmet Güventürk yapmış olduğu açıklamada “Güzide ülkemizin çeşitli bölgelerinde Kırıkkale firması olarak yapmış olduğumuz konutlarımızda işlerimiz sıkıntısız olarak devam etmektedir. Bizler Kırıkkale’nin öz evlatları olarak başlatmış olduğumuz Roza Ctiy projemizle 160 daireden oluşan bir site yapıyoruz. Sitemizin inşaatının büyük bölümü tamamlandı. Konutlarımızı söz verdiğimiz tarihten önce teslim etmek için tüm gayretimiz ve hızımızla işimize devam etmekteyiz” dedi.

        Yenilenmiş satış ofisi

        Güventürk inşaat adına açıklamalarına devam eden Ahmet Güventürk “ trafik tescil bürosu karşısında kendi yapmış olduğumuz binanın alt bölümünde satış ofisimizi yeniledik ve modern ve görsel anlamda doyurucu bir ofis hazırladık. Günün büyük bölümünde profesyonel elemanlarımızın hizmet verdiği satış büromuza tüm halkımızı davet ediyoruz. Hem bir fincan kahvemizi içip hem de yaptığımız proje hakında bilgi almaları ev alma düşüncesinde olan vatandaşlarımızın menfaatine olacaktır. Örnek dairemizde tüm işlemlerimiz ve işçiliğimiz görerek av konusunda karar vermelerini talep ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

        Roza ctiy’nin polis okulu giriş kapısı karşısında bulunduğunu ve inşaatının Kırıkkale’nin gururu olarak yükselmeye devam ettiğini belirten firma yetkilileri projelerini bizzat yerinde anlatıyor.

Bu haber 1396 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi