Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ATLETİZM DE TÜRKİYE FİNALLERİNE ADIM ADIM

ATLETİZM DE TÜRKİYE FİNALLERİNE ADIM ADIM

Tarih 25 Kasım 2014, 17:21 Editör PINAR YILMAZ

ATLETİZM DE TÜRKİYE FİNALLERİNE ADIM ADIM

 

TÜRKİYE FİNALLERİNE ADIM ADIM

 

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından 22 Kasım 2014 tarihinde organize edilen 59. Ömer Besim ve 7. Etap Kros Ligi ve Avrupa Kros takımı seçmesi İstanbul’da yapıldı.

Büyük çekişmeye sahne olan koşuda sporcuların yoğun ilgisi dikkat çekti. Kırıkkale ilimizi temsilen Kırıkkale Gençlik Spor Kulübü sporcuları Genç Erkeklerde 124 puanla takım halinde 6. oldular, bayanlarda ilimizi ferdi olarak temsilen katılan sporcumuz Semra Karaslan müsabakayı 6. olarak tamamladı. 30 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandılar.

Sporcuların Türkiye Finallerine Katılma hakkı kazanmasının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Antrenörleri için gurur kaynağı olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, öğrencilerinin eğitimin yanında spor faaliyetlerinde de başarılı olmalarından mutlu olduklarını söyledi. Sporcuların Türkiye Finallerine Katılma hakkı kazanmasını değerlendiren Ünlü, "Biz İl Müdürlüğü olarak öğrencilerimizi, derslerin yanında onların yeteneklerini belirleyerek başarılı olabilecekleri alanlara yönlendiriyor ve bu konuda onlara hem yardımcı oluyor hem de onları hazırlıyoruz. Müdürlüğümüz antrenörleri Yasin Kisek ve Ali Dereli gözetiminde çalışmalar yapan Atletizm takımımız, katıldıkları müsabakalarda iyi derece alarak tamamlayan takımımız şimdi ise Türkiye Finallerine katılma hakkı kazandı. Bu başarılar kapsamında 2015 yılı yatırım programına Başpınar Stadyumu Atletizm Pistinin tartan piste dönüştürülmesi için elimizden geleni yapıyoruz.  Gece gündüz demeden göstermiş olduğu özverili çalışmalar sonucu emek harcayan Atletizm antrenörlerimiz Yasin Kisek ve Ali Dereli’ye teşekkür eder ve sporculara Türkiye Finallerinde başarılar dilerim dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 1129 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi