Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Karakeçili de Öğretmenler günü coşkuyla kutlandı

Karakeçili de Öğretmenler günü coşkuyla kutlandı

Tarih 28 Kasım 2014, 11:12 Editör PINAR YILMAZ

Karakeçili de Öğretmenler günü coşkuyla kutlandı

Karakeçili’de Öğretmenler günü coşkuyla kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Karakeçili Belediyesi tarafından bir eğlence proğramı düzenlendi. Proğamda öğretmenler doyasıya eğlendi

İlçedeki kutlama programı, Kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Karakeçili Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez organize edilen kutlamalarda Öğretmenler ve mesleğe yeni başlayan Öğretmenler unutulmaz bir 24 Kasım etkinliği yaşadı. Etkinliklere Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Özçelik, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Tarihleri yapan da yazanda Öğretmenlerdir

Programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Özçelik yaptığı konuşmada  Öğretmenlik mesleğini tarihsel bir süreç içerisinde değerlendirmek gerektiğini belirterek”Her ünlü komutanın başarısında kutlu bir öğretmenin payı vardır. Tarihleri yapan da yazanda öğretmenlerdir. Hangi lider öğretmenine saygı göstermişse yücelmiş saygı duyulmuş, hangi lider öğretmenine saygısızlık yapmış ise hakir olmuş zelil olmuştur. Öğretmenlerimizden sıradan insan değil, özgür düşünen bir nesil istiyoruz. Karakeçili tarihi geçmişi ile eğitim ve kültürde marka bir ilçe haline geliyor” dedi.İlçenin eğitimde “Marka ilçe ” olarak anılmasını eğitimcilerimizin fedakârca çalışmasına borçlu olduğumuzu ifade eden Karakeçili Kaymakamı Mesut Gazi Ambarcı , başarılı çalışmalarından dolayı tüm öğretmenleri tebrik ediyor, Öğretmenler Gününü kutluyorum, şeklinde konuştu.

Ayna kırık olursa ona bakanlar baktığında pişman olur

Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik törende yaptığı konuşmada, “Modern, çağdaş, kalkınmış, mutlu ve güvenli bir toplum olmanın yolunun eğitimden geçtiğini belirterek şunları kaydetti: “Yarınlarımızı teslim edeceğimiz çocuklarımızın, gençlerimizin kişisel, sosyal ve kültürel yönde yetişmesinde, topluma faydalı birer fert olarak kazandırılmasında bizlere de önemli görevler düşüyor. Bu anlayışla Belediye olarak gençlerimizin ve eğitim camiasının yanındayız” ifadesini kullandı.Başkan Özçelik konuşmasının devamında ise Karakeçili Belediye Başkanı olduğum günden itibaren her bir çocuğun sorumluluğunu taşıdığımı her bir öğretmenin sorununun benim sorunum olduğunu ve her velinin derdi ile dertleneceğimi bilmenizi istiyorum. Öğretmenlik mesleği her şeyden önce bir ideal bir gaye, ve bir hizmet mesleğidir. Öğretmen bir ayna olmalıdır, kendisine bakanlar iyiyi doğruyu hoşgörüyü geleceği görmelidir. Ayna kırık olursa ona bakanlar baktığında pişman olur. Öğretmenin bir ayna olarak kendisine çok iyi bakması gerekmektedir.Bugün öğretmenler gününü kutlamak için burada bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bugün buraya katılarak programımıza değer katan tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin günlerini kutluyor, Karakeçili belediyesi olarak bu tür etkinliklerin devam edeceğini buradan belirtmek istiyorum “dedi.

 

Doyasıya eğlendiler

Konuşmaların ardından Öğretmenlere hediyeleri takdim edildi. Ardından ise Belediye tarafından organizesi yapılan sazlı sözlü eğlenceye geçildi.

Ankara ve Kırıkkale nin parlayan yıldızı sanatçı Duygu Kutlu eşliğinde doyumsuz eğlence ve müzik ziyafeti sunuldu.

Proğramın eğlence bölümünde Öğretmenler öğrencileri ile doyasıya eğlendiler. Gece sonunda da böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik’e teşekkür ettiler.(Manşet)

 

Bu haber 2640 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Karakeçili

Karakeçili Belediyesi Hedeflerini büyük tutuyor

Karakeçili Belediyesi Hedeflerini büyük tutuyor Karakeçili Belediyesi Hedeflerini büyük tutuyor

Karakeçili de köylülere Motorlu Tırpanlar Teslim Edildi

Karakeçili de köylülere Motorlu Tırpanlar Teslim Edildi Karakeçili de köylülere Motorlu Tırpanlar Teslim Edildi
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi