Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkaleli gençler Konya yı gezdi

Kırıkkaleli gençler Konya yı gezdi

Tarih 15 Aralık 2014, 16:58 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkaleli gençler Konya yı gezdi

Kırıkkaleli gençler Konyayı gezdi

 

Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinden oluşan grubu Konya’ya geziye götürdü. Gençler, şehir gezisinin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mevlana’yı Anma Şeb-i Aruz vuslat törenine katıldı.

 

 

Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Kırıkkale halkına ve Üniversite öğrencilerine yönelik gezi programlarını sürdürüyor. Sosyal manada birçok etkinlik gerçekleştiren Kültür Müdürlüğü bu kez Üniversite öğrencilerinden oluşan genç grubu Konya’yı gezdirdi. Kırıkkaleli gençler, Selçuklunun Başkenti Konya’da Mevlana müzesi ve diğer tarihi yerleri ziyaret ettikten sonra Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mevlana’yı Anma Vuslat törenine katıldı.

 

 

 

Mevlana Kültür Merkezinde Ahmet Özhan Konseri ile başlayan Şeb-i Aruz Mevlana’yı anma törenleri, Kültür Bakanlığı Sema grubunun gerçekleştirdiği sema ayini ile devam etti. Kırıkkaleli gençler, bu gezi’den dolayı Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’ya teşekkür etti. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı ise bu tür organizasyonların devam edeceğini söyleyerek, kültürel ve sosyal manada gelişim için Belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

 

Bu haber 1139 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi