Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Simetri den şehit ailelerine özel

Simetri den şehit ailelerine özel

Tarih 16 Aralık 2014, 12:59 Editör PINAR YILMAZ

Simetri den şehit ailelerine umre için özel indirim vaadi verildi

Simetri’den şehit ailelerine özel

            Vatan için can verenler derneği Kırıkkale şubesini ziyaret eden Simetri Turizm yetkilileri şehit ailelerine ve yakınlarına yapacakları umre programlarında özel indirim yapmayı taahhüt etti.

Vatana evlatlarımızı verdik

            Vatan için can verenler derneği Kırıkkale şube başkanı Mümtaz Torunlu ziyarette yapmış olduğu konuşmada “ bizler canlarından değerli evlatlarını kardeşlerini eşlerini bu vatana feda etmiş insanlarız. Manevi destek veren ve bizlere umre yolculuğumuzda maddi desteği ile yanımızda olduğunu gösteren Simetri turizme teşekkür ediyoruz. Şehit aileleri kıt imkanlar içinde yaşıyor. Bu tür umre ve gezi faaliyetlerimiz olduğunda tabi olarak bizlerde firmalarımızdan gerekli desteği görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Her zaman yanlarındayız

            Ziyarete katılan Simetri turizm yetkilileri ise “şehitlerimizin geride bırakmış oldukları insanlar bize emanetlerdir. Bir toplumun şehitleri herkesin saygı ile anacağı kişiler olmalı. Saygı ile anacağımız kişilerin geride bıraktıkları da bizim için değerleri ölçülmeyecek insanlardır. Bizler Kırıkkale’nin öz firması olarak Kırıkkale şehit ailelerinin manevi yolculuklarında ve yapacakları her türlü gezi ve organizasyonda onların yanında olabiliyorsak ne mutlu bizlere” dediler.

            Yapılan sözleşme ile şehit ailelerine umre yolculuklarında olabilecek tüm indirimleri yapma kararı alan firma yetkilileri bundan böyle şehit ailelerinin tüm sorunları ile yakından ilgilenme kararı aldılar.

Bu haber 1092 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi