Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Fen Lisesi Müdürü Kırıkkale yi Temsil Etti

Fen Lisesi Müdürü Kırıkkale yi Temsil Etti

Tarih 16 Aralık 2014, 13:05 Editör PINAR YILMAZ

Fen Lisesi Müdürü Kırıkkale yi Temsil Etti

Fen Lisesi Müdürü Kırıkkale yi Temsil Etti

Milli Eğitim Bakanlığınca 81 ilimizden alanlarında başarılı olan öğretmenleri bir araya getirmeye yönelik düzenlenen programlar kapsamında, öğretmenlerimiz 24 Kasım Öğretmenler Gününde Milli Eğitim Bakanımız ve Başbakanımız tarafından kabul edilmişlerdi.

 

Projenin devamı niteliğinde Milli Eğitim Bakanlığı, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde 81 ilden 81 Öğretmen, Hz. Mevlana´nın 741. Vuslat Yıldönümü kapsamında Konya´da buluştu. Proje kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, ilimiz Fen Lisesi Müdürü Nusret KILIÇ, Konya’da düzenlenen etkinliklere davet edildi.

 

Program, Konya Öğretmenevinde İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder GÜRSOY´un açılış konuşmaları ile başladı. Açılış konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Öğretmene Hizmet, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Dairesi Başkanı Muhittin YILMAZ ve katılımcı öğretmenlerin konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından Konya Büyükşehir Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bakanlık temsilcileri ve katılımcı öğretmelere hediye takdiminde bulunuldu.

 

Etkinlik çerçevesinde düzenlenen gezi programı, Hz. Mevlana´nın Türbesi ve Mevlana Müzesi gezisiyle başladı. Müze Programı sonrası Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir AKYÜREK, misafirlere Konya yöresine ait yemek ikramında bulunarak öğretmenlerle bir araya geldi.

 

Yemek programı sonrasında protokol ve öğretmenlerin katılımı ile Konya’ya ait tarihi, kültürel yerlerin gezisi ve şehir turu ile gezi programı sonlandırıldı.

 

Program, Hz. Mevlana´nın 741. Vuslat Yıldönümü kapsamında akşam, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinde düzenlenen Türk Tasavvuf Müziği Konseri ve Şeb-i Arus Sema Ayini ile tamamlandı.

 

Bu haber 1196 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi