Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı karadere trafik yoluna bakım yapılıyor

Bahşılı karadere trafik yoluna bakım yapılıyor

Tarih 18 Aralık 2014, 01:47 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı karadere trafik yoluna bakım yapılıyor

Bahşılı karadere trafik yoluna bakım yapılıyor

Bahşılı köy iken Bahçeli mahallesi konumuna düşen eski bahşılı yolu tepelerden geçmekte iken aşağı karadere ye yeni yol açılmıştı. yol açılması güzelde, estetik ve normlara uymayan virajlar kazalara sebep olmuştu , şimdi yeniden bakıma ve genişletme çalışmalarına geçildi. Özel idare ve DSİ nin büyük araçları ile çalışmalar başladı. Belediyenin kepçe ve Kamyonlarının da destek verdiği çalışmalar büyük hızla devam ediyor.

 

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ise ,' Bahşılı nın meşhur karadere nin içine açılan karayolunun düzensizliğini ve selden hasar gören uçan kıyılarını yeniden kaya parçaları ile düzenlerken ayrıca da tehlike arz eden virajlarını kaldırıyoruz ve tekrar bakımdan geçiriyoruz.

ilçemizin her mahallesi,her sokağı,her caddesi,her köy yolu bizim için değerlidir,onların eksikliklerini gidermeye geldik.

Bahşılı Belediye Başkanı Uyar,Başkan Yardımcısı Murat Kaplan,Meclis üyeleri Faruk Şarlıoğlu,İsa Teke ile yol çalışmalarını yakından inceledi,yeni talimatlar verildi.

 

Bahşılı AK Parti İl genel meclis üyesi Ahmet Zeybekoğlu, Belediye Başkan yardımcısı Murat kaplan ve fen işleri amiri Nihat Uyar da Başkan Uyar ın görevlendirmesi doğrultusunda bütün çalışmaları yakından takip ederek bir an önce yapılması için çalıştıklarını ilettiler.

 

Bu haber 2112 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi