Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI AKP GENÇLİK  VE KADIN KOLLARI KONGRESİ

BAHŞILI AKP GENÇLİK VE KADIN KOLLARI KONGRESİ

Tarih 12 Ocak 2015, 02:35 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI AKP GENÇLİK KOLLARI VE KADIN KOLLARI 4.OLAĞAN KONGRESİ

BAHŞILI AKP GENÇLİK KOLLARI VE KADIN KOLLARI 4.OLAĞAN KONGRESİ

 Ak Parti Bahşılı Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Ak Parti Genel Merkezinin'de Onayı ile yapılan kongre ye İlçe teşkilatı gençliğini seçimlerde tam puan alan Mustafa Yaman Tek isim olarak katıldı.

Yaman, Kongre sonucunda katılan 71 gencin tam oyunu alarak, Ak Parti Bahşılı Gençlik Kolları Başkanı olarak Seçildi. Divan Başkanlığını Bahşılı il genel meclis üyesi Ahmet Zeybekoğlu nun yaptığı kongreye saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlandı.

 

Ev sahibi olarak konuşan Bahşılı İlçe Başkanı Sadullah Duyar, ‘’gençlerimize iki seçimde de çok iş düşmüş ve üstlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiler.onlara huzurunuzda teşekkür ediyorum.Atama ile göreve getirdiğimiz Mustafa Yaman bugün seçilmiş bir Gençlik kolu başkanı olmuştur hayırlı uğurlu olsun. Bahşılı il genel meclis üyemize ,Kırıkkale İl gençlik başkanımıza ve Bahşılı gençlik kolu başkanımıza,Yahşihan gençlik kolu başkanımıza ,Bahşılı lı gençlerimize kongremize teşriflerinden dolayı teşekkür ederim.

 

Kırıkkale AK Parti gençlik kolu il başkanı Müjdat  Yurtseven ise ,’’yapılan seçimin ilçe teşkilatımıza partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.Bahşılı da İlçe Başkanım ve Gençlik kolları başkanıma güvencimiz tamdır.artık gençlerin sesi olacak onların istekleri her zaman yerine getirilecektir,Biz tam destek veriyoruz,hayırlı uğurlu olsun,seçim startını başlattık yine sizden yüksek rekor oy bekliyoruz.şeklinde konuştu.

 Tek liste ve tek aday olarak çıkan Mustafa Yaman tekrar başkan seçilerek teşekkür konuşmasında şunları söyledi.

Yaman,’’değerli İl genel meclis üyemiz,ilçe başkanım, Gençlik kolları il başkanım bugün yaptığımız ilçe gençlik kolları başkanlığındaki desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim.bundan sonra gençlerimizin sorunları ile yakından ilgilenip çözmeye çalışacağız.İlçe başkanım ve Gençlik kolları il başkanımın da desteklerini her zaman bekleyerek daha güzel çalışmalar da beraber olacağız, tüm Arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim, 7 Haziran 2015 Tarihinde Gerçekleştirilecek olan Genel seçimlerde Ülkemiz için, Partimiz için Çalışmalarımız büyük bir önemle ve coşkuyla devam edecek,yine Bahşılı olarak rekor oy alacağız." dedi.

KADINLAR KOLU 4. OLAĞAN KONGRESİ:

Aynı gün yapılan kadınlar kolu 4.olağan kongreside yapıldı.

 

Divan başkanlığını MYK üyesi Özlem Özcan nın yaptığı kongre yine saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Kırıkkale Kadınlar kolu il başkanı Nurgül Aydoğmuş,Kırıkkale İl Başkanlığı yönetimi  ve Bahşılı İlçe Balkanı Sadullah Duyar ın da katıldığı kongre yapıldı.

 

Kongre sonunda 122 oyla tekrar başkan seçilen Fatma Özbek yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi.

Özbek,’’İlden gelen misafirlerimize,İlçe Başkanıma ve teşkilatımıza bana destek veren kadınlar kolu üyelerimize Bahşılı lı kadınlarımıza çok teşekkür ederim.Önümüzdeki seçimlerde her zaman olduğu gibi yine bize çok iş düşüyor çalışmalarımıza büyük bir hız vererek devam edeceğiz,İlimize ve İlçe mize hayırlı uğurlu olsun.dedi.

 İlçe Başkanı Kadınlar koluna tek aday olarak çıkıp tekrar Başkan seçilen Fatma Özbek i tebrik etti.

 
 

Bu haber 1989 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi