Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale de 75. Yıl Ortaokulu nda karne  töreni

Kırıkkale de 75. Yıl Ortaokulu nda karne töreni

Tarih 24 Ocak 2015, 02:11 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale de 75. Yıl Ortaokulu nda karne dağıtım töreni düzenlendi

Kırıkkale de 75. Yıl Ortaokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 1. Döneminin sona ermesi münasebetiyle 75. Yıl Ortaokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi.

Düzenlenen Törene; Vali Vekili ve Vali Yardımcısı Rıfat Ata, İl Milli Eğitim Müdür V. İsmail Çetin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü okul hakkında kısa bir bilgi verdi. Okulun 1998 yılında açıldığını, 432 öğrenci ve 22 öğretmen bulunduğunu belirterek derslik sayısının da 26 olduğu ifade etti.

Vali Yardımcısı ve Vali Vekili Sayın Rıfat Ata ve beraberindeki heyet, sınıfları gezerek öğrencilerin karnelerini dağıtarak onlara tavsiyelerde bulundu.

Karne dağıtım töreninde konuşan Vali Vekili Rıfat Ata; “Bu karneler emeklerinizin karşılığıdır. Yaklaşık dört ay içerisinde öğretmen arkadaşlarımız sizlere gerekli bilgi ve becerilerini kazandırmışlardır. Doğduğumuz zaman anne babalarımızın yanında yemeyi, içmeyi, konuşmayı ve çevremizi öğreniyoruz. İlk öğretmenlerimiz anne ve babalarımızdır. Ama yaşımız ilerledikçe bilgi ve beceri öğrenme ihtiyacımız daha da artıyor. Dolayısıyla bu ihtiyaçlarımızı öğretmenlerimiz karşılıyor. İlkokuldan başlayarak eğitim ve öğretim hayatımız üniversiteye kadar gidiyor. Yarıyılda sizlere bazı tavsiyelerim olacak. Kırık notlarınız kalplerinizi kırmasın. Zaman her şeyin ilacıdır. Zaman içerisinde her şey çözülür. Kırık notlarınızı anne ve babalarınız sizleri anlayışla karşılayacaklardır. Tatilde yorulmuşsanız öncelikle dinlenmeyi tavsiye ediyorum. Dinlenmenin yanında mutlaka kitap da okuyun. Şiir yazalım, resim yapalım, hikâye yazalım. Mümkünse bir müzik aleti çalmayı öğrenelim. Benim son tavsiyem ise, kendinizi, anne babalarınızı, arkadaşlarınızı ve öğretmenlerinizi sevin. Onlarla iyi diyaloglar kurun.  Ben bu vesileyle emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başarılarınızın ikinci dönemde de devam etmesini diliyorum.” Dedi.

Daha sonra Vali Yardımcısı ve Vali Vekili Rıfat Ata ile beraberindeki heyet, 75. Yıl Anaokulunu ziyaret etti. Burada da okul idarecilerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Anaokulunda sınıfları ziyaret ederek minik çocukların karnelerini dağıttı.

 

Bu haber 1976 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi