Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Fatihin Fedaisi Kara Murat IN YAPIMCISINDAN AÇIKLAMA

Fatihin Fedaisi Kara Murat IN YAPIMCISINDAN AÇIKLAMA

Tarih 25 Ocak 2015, 13:42 Editör PINAR YILMAZ

Kara Murat biziz ve Yüce Allah tan başka kimseden de korkumuz yoktur

Kamuoyuna duyuru,

 Büyük emekler harcayarak yapmış olduğumuz Fatihin Fedaisi Kara Murat filmimize ve bu film üzerinden şahsıma birkaç gündür büyük bir karalama kampanyası ve yıpratma çalışması belli kesimler tarafından organize edilmektedir. İddia ediliyor ki şahsım sosyal medya üzerinden insanları tehdit ediyor ve korkutuyormusum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devletidir. Ben de bu memleketin bir evladıyim. Eğer ki birini yada birilerini tehdit ettiysem herkes hukuk yoluyla hakkını arayabilir.Benim tepkim daha izlemeden şahsıma, aileme, 2 yaşındaki evladıma ve yüzlerce insanın emek verdiği filmimize karşı bu ahlaksız ve hain saldırılara yöneliktir.

 Ecdad, büyük komutan, muzaffer, çağ kapatıp çağ açan Fatih Sultan Mehmed Han'ın filmde gecen; "Devlet'i Âliyye'nin içi hainlerle dolmuş durumda." Sözü nedense malum kesimleri rahatsız etmiş. Bugün de devleti ele geçirmeye çalışan her türlü paralel hain gruplar bu hesaplasmalari bizim uzerimizden yapamayacaklari gibi her türlü platformda da medeni ölçüler dahilinde bizi karşılarında bulacaktır. Bu 1000 yıldır devlete ihanet eden fikir yoksunu çevrelerin rahatsızlık sebebi bellidir. Dün Fatih Sultan Mehmed Han'in mücadele ettiği hainlerle bugun de biz her türlü mücadeleye yüce milletimizle birlikte hazırız.

 İlk sinema filmimiz olmasina ragmen, çoğu film yapimcisinin hayalinde dahi göremeyecegi gişe basarisina ulasmisken bu tür iftiralarla gündeme gelmemiz dikkat çekicidir. Bataklıkta yaşayan ve sinek gibi, asalak gibi, insanlıktan nasibini almamış, ruhu kirlenmiş kişilerin hem bu dünyada, hem ahirette kendi layığini bulacağı aşıkardir.

 Filmimiz elbette ki herkes tarafından belirli bir üslub ile elestirilebilir. Ancak ne kadar ilginç ki daha film gösterime girmeden bu maksatli haberler yayılmaya başlamıştır. Bu memleketi yerin dibine sokan, utanç vesilesi olan, küfür dolu filmlere tek kelime edilmiyor, baş tacı ediliyorken bize yönelik böyle bir süreç hayret vericidir. Biz aklı selim her türlü öneri ve eleştiriye açığız. Hatta bu görüşleri seyircilerimiz bize haftanın her günü, her saati ulastirabilir. Bu linç kampanyasının karsisinda bizi ayakta tutan samimi seyircilerimizin filmi sahiplenmesi ve yaptıkları övgü dolu yorumlardir. Onlarada bir kez daha bu vesile ile teşekkür ederiz.

Unutulmasin ki biz inancımız ve edebimiz geregi; "Dik dururuz ancak asla diklenmeyiz. "Bu karalama ve yıpratma kampanyalarının karşısında asla geri adım atmayacagimizi da hatırlatırız. Bu sinema filmi üzerinden siyasi hesaplasmalar içinde bulunmak isteyenler bilsinki biz böyle ucuz iliskilerin içinde olmadık, olmayacagiz. Geldiğimiz ve gidecegimiz yer bellidir.Bu hainlerin yapmış oldukları eski Türkiyeden kalma aliskanliklarin devamıdir. Bilinçaltındaki sapikliklarin dışavurumudur.

Bu memleketin haini de , kahramanlari da dün olduğu gibi bugün de bitmez. Yüce milletimizle birlikte son ses haykiriyoruz;

"Kara Murat biziz ve Yüce Allah'tan başka kimseden de korkumuz yoktur."

Murat USTA
Fatihin Fedaisi Kara Murat
Yapımcı

Bu haber 1141 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi