Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Sosyal Sorumluluk Uygulaması

Sosyal Sorumluluk Uygulaması

Tarih 30 Ocak 2015, 23:20 Editör PINAR YILMAZ

Sosyal Sorumluluk ile 112 Acil Servis personeli vakaya gittikleri ailelerin yaşam koşullarını gözlemliyor tespitlerde bulunuyor

Sosyal Sorumluluk Uygulaması

Sosyal Sorumluluk Uygulaması  

 

Yaklaşık 2 ay önce başladığımız, vatandaşların hem sağlık sorunlarının giderilmesi hem de yaşam koşulların iyileştirilmesini hedefleyen Sosyal Sorumluluk Projemizle 112 Acil Servis personeli evlerine vakaya gittikleri  ailelerin yaşam koşullarını gözlemleyerek yardıma ihtiyacı olan aileleri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bildirilmeye başlamıştır.

            Kırıkkale Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun 112 Acil Servis görevlilerinin gelen acil çağrılar doğrultusunda gerek kent merkezi gerekse köylerdeki vatandaşlara ulaşarak önemli bir toplumsal görevi üstlendiğini söyledi. Olumsuz çevre ve sağlık koşullarının sağlık sektörünü yakından ilgilendirdiğini dile getiren Uzun, "Vatandaşlarımızın yaşam koşulları, sağlık üzerinde olumlu ya da olumsuz etkiler oluşturmaktadır" dedi.

            Bireylerin sağlıklı bir hayat sürdürebilmesi için yaşam kalitesinin artırılması gerektiğini ifade eden Uzun, "Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile yürüttüğümüz proje kapsamında, 112 Acil Servis görevlilerimiz, acil vakalar için ulaştıkları evlerde asli görevi olan hasta veya yaralıya yerinde müdahale ya da hastaneye nakil işlemini gerçekleştirmekle yetinmeyip, hasta veya yaralının yaşadığı ortamı da gözlemleyerek gerekli sosyal yardımları da almasına katkı sağlıyor " diye konuştu.

            Uzun, çalışmanın toplumsal açıdan büyük önem taşıdığını belirterek, il ve ilçe merkezinde yaşayan toplamda 10 vatandaşımızın bilgilerini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Kaymakamlıklara bildirdiklerini, bildirilen ailelerin  ise gelir düzeyine göre 4 tanesine ilgili sosyal destek yasalarından yararlanılarak çeşitli yardımlardan yararlandırıldığını 6 tanesinin ise işlemlerinin devam ettiğini söyledi.

 

Bu haber 1138 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi