Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
OKUL SPORLARI YILDIZLAR FUTSAL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

OKUL SPORLARI YILDIZLAR FUTSAL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Tarih 26 Şubat 2015, 11:10 Editör PINAR YILMAZ

OKUL SPORLARI YILDIZLAR FUTSAL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

OKUL SPORLARI YILDIZLAR FUTSAL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Okul Sporları 2014-2015 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkekler Futsal müsabakaları sona erdi

10-24 Şubat 2015 tarihleri arasında Yenimahalle B.Çelik Spor Salonunda gerçekleştirilen müsabakalarda erkeklerde 11 takım kızlarda 5 takım katıldı.

Birbirinden heyecanlı ve çekişmeli maçların oynandığı turnuvada erkeklerde Yahşihan Toki Şehit Piyade Onbaşı Sıtkı Ortaokulu şampiyon olurken, ikinci Asrın Koleji, üçüncü Ahmet Sümer Ortaokulu, dördüncü Akşemsettin Ortaokulu oldu.

Kızlarda ise Hüseyin Kahya YİBO şampiyon olurken, ikinci Nuran Refik Altaş Ortaokulu, üçüncü Keskin Vakıfbank Gaffar Okkan Ortaokulu üçüncü, dördüncü Gözdesen Periyot Ortaokulu oldu.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2014-2015 yılı okul sporları kapsamında yapılan Yıldızlar Futsal müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Spor yapan bedenlerin sağlıklı ve dinç kalacağına dikkat çeken Ünlü; Her yaşta herkesin spor yapmalarının gerektiğini özellikle bu yaşlarda spor yaparak daha sağlıklı ve dinamik kalacaklarını söyleyen Ünlü sporda başarılı nesiller yetiştirebilmek için tesisleşmeye önem veriyoruz dedi. Bu kapsamda ilimize 3 sentetik çim saha, 1 spor salonu ve mevcut tesislerimizin mevcut tesislerimizin bakım onarımlarını yaptık. Sporcu fabrikasının inşaatının %25 tamamlanmış olup 2015 yılının sonu itibariyle sporcu fabrikasının yapımını tamamlamayı planlıyoruz. Bahşılıya yapılacak olan sentetik çim sahanın yapımına mart ayı içerisinde başlanılacak dedi.

 

Bu haber 2650 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi