Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Osmangazi Anadolu Lisesinden yangın tatbikatı

Osmangazi Anadolu Lisesinden yangın tatbikatı

Tarih 26 Şubat 2015, 11:19 Editör PINAR YILMAZ

Osmangazi Anadolu Lisesi Sivil Savunma Kulübünden yangın tatbikatı

Osmangazi Anadolu Lisesi Sivil Savunma Kulübünden yangın tatbikatı

 

Kırıkkale Osmangazi Anadolu Lisesi Sivil Savunma Kulübü, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin desteği ile yangın tatbikatı yaptı.

Kırıkkale Osmangazi Anadolu Lisesi Sivil Savunma Kulübü rehber öğretmeni Mehmet Gökyay´ın daveti üzerine gelen Kırıkkale Belediyesi itfaiye Amiri Koray Arslan, itfaiye başçavuşu H. İbrahim Yurtseven ve beraberindeki itfaiye ekibi okul bahçesinde uygulamalı yangın tatbikatı yaptı.

Tatbikatı öğrenciler, öğretmenler, okul İdarecileri ve personeli takip etti. Tatbikat, yangın alarmının çalması ve okulun süratli bir şekilde tahliye edilmesi ile başladı. Öğretmenleri nezaretinde okulu boşaltıp okul bahçesinde toplanan öğrenciler yanan bir tüpü ve katı yanıcıları nasıl söndüreceklerini izleyerek öğrendiler. Zaman zaman okul müdürü ve cesaretli öğrencilerin de denedikleri tatbikatı herkes merakla izledi.

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Ekiplerince yangın çeşitleri, hangi yangın türüne nasıl müdahale edileceği, yangın anında paniğin çok tehlikeli olduğu, yangının nasıl haber verileceği ve yangın anında nasıl davranılacağı tatbikata katılan öğrenci ve öğretmenlere ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.

 

Okul Müdürü Mehmet Yeşilyurt katılımlarından ve desteklerinden dolayı Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Ekiplerine öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Bu haber 1306 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi