Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MHP İL BAŞKANI  BALOĞLU NDAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

MHP İL BAŞKANI BALOĞLU NDAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Tarih 27 Şubat 2015, 01:16 Editör PINAR YILMAZ

MHP İL BAŞKANI ERDAL BALOĞLU ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

MHP İL BAŞKANI ERDAL BALOĞLU ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu ve İl yönetiminden oluşan heyet, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığında Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya geldiler.

Düzenlenen ziyarette faaliyetleri hakkında İl Başkanı Erdal Baloğlu’na bilgi veren Dernek Başkanı Rıfat Öcal ”Türkiye Genelinde 50 den fazla şubesi olan bir derneğin 2006 yılından bu yana 8 yıldır İlimizde örnek bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyet göstermekteyiz. Derneğimizin hizmet binası olarak kullandığımız Makine Kimya Kurumuna ait lojmanı yapılan protokol gereği Belediyeye devredildiğinden Dernek binasını tahliye etmemiz konusunda yazı Derneğimize tebliğ edilmiştir.

Ziyaretiniz vesilesi ile sizden ve yanımızda olduklarını her fırsatta beyan eden herkesten yardımlarını talep ediyoruz” dedi.

Dernek binasında Şehit ve Gazi aileleri ile sohbet eden İl Başkanı Erdal Baloğlu “Vatanımız uğruna canını, kanını ve vücudundan her hangi bir parçasını hiç düşünmeden feda eden yiğitlerimize ve emanetlerine sahip çıkmak Millet olarak hepimizin birinci görevidir.

Dolayısı ile Davası, vizyonu ve misyonu Türklük ve Türk Milleti olan Milliyetçi Hareket Partisinin İl Başkanı olarak bu vatan kahramanlarını yad ediyor, Allah’tan Peygamber Efendimize komşu olmalarını niyaz ediyorum. Merkez İlçe Başkanlığım dönemimde olduğu gibi İl Başkanlığım döneminde de her zaman yanınızda olduğumu ziyaretimiz vesilesi ile bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

 

Bu haber 1006 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi