Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
K.Ü de Yayın Performansı Yüksek Olan Öğretim Üyelerine jest

K.Ü de Yayın Performansı Yüksek Olan Öğretim Üyelerine jest

Tarih 28 Şubat 2015, 00:54 Editör PINAR YILMAZ

K.Ü de Yayın Performansı Yüksek Olan Öğretim Üyelerine jest

K.Ü de Yayın Performansı Yüksek Olan Öğretim Üyelerine jest

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, 2014 yılı itibariyle SCI/SSCI kapsamında en çok ve en yüksek impact faktörlü dergide yayın yapan öğretim üyelerine, 26 Şubat 2015 tarihinde Üniversite Konukevi’nde bir kutlama yemeği verdi. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Çağlayan ve Prof. Dr. Hakan Kocamış’ın da hazır bulunduğu yemekte Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldız, öğretim üyelerine başarılarından dolayı plaket takdim etti.

“Üniversitelerin En Önemli Sorumluluğu Bilim Üretip Aktarmaktır”

Rektör Prof. Dr. Yıldız, öğretim üyelerini Uluslararası platformda göstermiş oldukları performanslarından dolayı tebrik ederek sözlerine şöyle devam etti: “1992 yılında kurulan Üniversitemiz, 23. Yılı itibariyle ülkemizin eski üniversiteleri arasında yer almakta. Öğretim üyesi sayımız 560’larda, akademik kadromuz ise 1000’i aşkın sayıda. Eğitim ve öğretimde kalite çok önemli, geleceğe başarılı gençler yetiştirmek önemli sorumluluklarımız arasında ama diğer taraftan üniversitelerin en önemli sorumluluğu bilim üretip aktarmaktır ve yine bu süreçte fayda elde etmektir. 2005’ten bu yana hocalarımızın kaliteli yayınları açısından bir tarama yaptık. Bunun sonucunda uluslararası platformda sıkça kullanılan h-indeksi temel alınarak yapılan sıralamada yer alan 6 öğretim üyemize, ayrıca 2014 yılında en fazla yayın yapan ve yüksek impact faktörlü dergilerde yayın yapan 8 öğretim üyemize Üniversitemiz Üst Yönetimi olarak teşekkür etmek istedik. Üniversitemize bu yönden katkılarınız adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”

Konuşmasının sonunda Rektör Prof. Dr. Yıldız, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ertan Batislam, Prof. Dr. Nuray Bayar Muluk, Prof. Dr. Üçler Kısa, Doç. Dr. Berkant Özpolat, Doç. Dr. Kemal Örnek; Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Kazım İlarslan, Prof. Dr. Sema Tan Çetin, Dr. Zeynep Elibol Çakmak; İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan Yüksel; Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Soner Mehmet Özdemir; Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tamer Eren, Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tarık Atmaca; Kırıkkale MYO Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Çiftçi’yi tek tek tebrik ederek, plaketlerini takdim etti.

                                                                 

 

 

Bu haber 1052 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi