Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MİNİKLERE 112 EĞİTİMİ

MİNİKLERE 112 EĞİTİMİ

Tarih 05 Mart 2015, 00:19 Editör PINAR YILMAZ

MİNİKLERE 112 EĞİTİMİ

MİNİKLERE 112 EĞİTİMİ

İlkyardımcının Ellerinde, Hayatınız Güvende

Müdürlüğümüzce yapılan İlkyardım bilgilendirme ve 112 tanıtım eğitimleri kapsamında il merkezinde 26.02.2015 tarihinde Hasan Ali YÜCEL İlkokulunda 203 öğrenciye 27.02.2015 tarihinde Şehitler İlkokulunda 30 öğrenciye İlkyardım Eğitimi düzenlenmiştir. Minik öğrencilere eğlenirken öğrendikleri bir eğitim atmosferinde gerçekleşen eğitimde balonlar dağıtılıp 112 ile ilgili merak ettikleri sorularına cevap verilerek eğitim sonlandırılmıştır.

Ayrıca 26.02.2015 tarihinde Mustafa Necati İlkokulunda Sivil Savunma Günü kapsamında düzenlenen eğitimde öğrencilere ambulansta yapılan müdahaleler ve ilkyardım konulu eğitim düzenlenmiştir.

Bu eğitimlerimizle ilimizde İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki bütün okullarda okuyan öğrencilere 112 nasıl aranır, 112 aranırken nelere dikkat edilmesi gerekir, basit yaralanmalarda ve kanamalarda ilkyardım, bayılmalarda, hayvan ısırmalarında ve zehirlenmelerde nelerin yapılması gerektiği gibi ilkyardım konularına değinilerek öğrencilerimizde 112 ve İlkyardım konularında farkındalık yaratmayı  hedeflemekteyiz.

 

Unutmayın İlkyardımcının ellerinde hayatınız güvende…

 

Bu haber 1111 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi