Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Baro önemli görev üstleniyor

Baro önemli görev üstleniyor

Tarih 05 Mart 2015, 00:21 Editör PINAR YILMAZ

Baro önemli görev üstleniyor

Baro önemli görev üstleniyor

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Erhan Erdal, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda Baro Başkanı seçilen Avukat Yeşim Oktar Varlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşma yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Avukat Erhan Erdal, “Baro başkanlığının önemli görev üstleniyor” dedi

Varlı’yı ziyaret etti 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı ve aynı zamanda Baro Avukatlarından olan Erhan Erdal, hafta sonunda yapılan Baro Başkanlığı Genel Kurulu’nda başkan seçilen Avukat Yeşim Oktar Varlı’yı makamında ziyaret etti. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Varlı’ya görevinde başarılar dileyen Erhan Erdal, “Baro Başkanı olarak önemli çalışmalar gerçekleştireceğinize inanıyorum. Bu vesileyle Baro Başkanlığı görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılı çalışmalarının devam etmesini diliyorum.”dedi. 

 

Projelere ağırlık verilecek

Baro Başkanı Varlı ise, “Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlik içinde olarak sosyal projelere imza atmak istiyoruz. Bunun için yakında çalışmalarımıza başlayacağız. Sizlerin de desteğiyle şeffaf bir yönetim anlayışıyla en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.”dedi. Varlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

 

Bu haber 1081 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi