Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Halil Öztürk ilçeleri dolaşıyor

Halil Öztürk ilçeleri dolaşıyor

Tarih 05 Mart 2015, 00:26 Editör PINAR YILMAZ

Halil Öztürk ilçeleri dolaşıyor

Halil Öztürk ilçeleri dolaşıyor  

MHP MYK Üyesi Kırıkkaleli hemşehrimiz Avukat Halil Öztürk ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Öztürk, önceki gün Karakeçili ve Çelebi ilçelerini ziyaret etti, ilçe sakinlerine ülkenin durumunu anlattı ve ilçelerin artık “MHP” dediğini söyledi.

İLÇE ZİYARETLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Kırıkkaleli hemşehrimiz Avukat Halil Öztürk, adaylık müracaatı öncesinde seçim çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Bir süredir ilçe ve beldeleri ziyaret eden Öztürk, önceki gün de Karakeçili ve Çelebi ilçelerine gitti. Beraberinde Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ile ilçeleri ziyaret eden Öztürk, ilçe sakinlerine ülkenin durumunu anlattı ve MHP’nin Türkiye için umut olacağını söyledi.

KARAKEÇİLİ ÇOK OLUMLU

Karakeçili ziyaretinin çok olumlu ve pozitif geçtiğini belirten Öztürk, “Bugün Karakeçili bir harikaydı. Burada son yılların en güzel toplantısını bugün yaptık ve Karakeçililihemşehrilerimiz Türklük için, milli devlet ve üniter yapının devamı için MHP'de karar kıldık dediler. Teşekkürler teşkilatım, teşekkürler yiğit hemşehrilerim” dedi. Karakeçili izlenimlerini bu şekilde aktaran Öztürk, bunu tüm ilçe ziyaretlerinde görmenin mutluluğunu da yaşadıklarını söyledi.

BOYNUMUZUN BORCU

Çelebi ziyareti konusunda da bilgiler veren Öztürk, “1250 rakımlı Çelebi'de hava çok soğuk ama hemşehrilerimiz oldukça sıcak ve samimi. MHP ilçe teşkilatımız seçimlere hazırız diyor. Çiftçi bitti, emekli tükendi. Onları yağa kaldırmak MHP iktidarında boynumuzun borcu” dedi. Öztürk’e Çelebi’de MHP’nin değerli isimlerinden biri olan Hasan Ulusoy’da eşlik etti. Öztürk, burada da çom olumlu izlenimler edindiklerini ve bunun kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek ilçe sakinlerine ve teşkilata teşekkür etti.

 

 

Bu haber 1385 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi