Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
UMUDA YOLCULUK HAYAT BOŞLUK KABUL ETMEZ

UMUDA YOLCULUK HAYAT BOŞLUK KABUL ETMEZ

Tarih 06 Mart 2015, 00:12 Editör PINAR YILMAZ

UMUDA YOLCULUK HAYAT BOŞLUK KABUL ETMEZ

UMUDA YOLCULUK HAYAT BOŞLUK KABUL ETMEZ

Umuda Yolculuk Hayat Boşluk Kabul Etmez Projesi Toplantısı Yapıldı.

Madde Bağımlılığı İle Mücadele

 

        Kırıkkale Valiliği tarafından 7 Kurumun katılımıyla yürütülen Umuda yolculuk Hayat Boşluk Kabul Etmez programı çerçevesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir toplantı düzenlendi.

 

        Toplantıya Kırıkkale Valisi Ali KOLAT'ın yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Hasan ONAR, İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa UZUN, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr.Feramiş Ender GÜNGÜNEŞ, İl Müftüsü Bekir GEREK, İşkur Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Zekeriya Zeki ARIKAN katıldılar. Ayrıca Toplantıya Ankara Numune Hastanesi Psikiyatri Bölümü Eğitim Görevlisi  Doç Dr.İhsan Tuncer OKAY ve  Sosyal Hizmet Uzmanı Ercan MUTLU'da konuşmacı olarak iştirak etmişlerdir.

 

        Doç.Dr.İhsan Tuncer OKAY konuşmasında "İlimizde yürütmekte olduğumuz projenin örnek olabilecek bir çok noktası bulunduğunu, kesin bir ifade ile amacına ulaşmakta ve hatta amacının çok üzerinde bir geri bildirim sağlayan bir proje olduğu belirterek, ülkemizde yapılması düşünülen bir çok çalışmaya da hem örnek hem de ışık olabilecek niteliktedir" dedi. Sosyal Hizmet Uzmanı Ercan MUTLU ise "Madde Bağımlısı bireylerin ötekileştirilmemesi gerektiğini, Kurumlarca ve hatta toplumca onlara kucak açarak onların düştüğü bu duruma seyirci kalınmaması gerekmektedir" şeklinde konuştu.

 

        Programda söz alan İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa UZUN yapılan projeyi tüm aşamaları ile birlikte bir slayt eşliğinde katılımcılara anlattı. projenin tanıtımını yaptıktan sonra konuşmasında "Bu gayretli çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen Vali Ali KOLAT başta olmak üzere proje de katkıları bulunun tüm kurumlara, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve ferdi olarak destek veren herkese teşekkür ederim." diyerek sözlerini tamamladı.

 

        Yapılan programın son bölümlerinde konuşma yapan  Vali Ali KOLAT "Bu tür çalışmaların büyük bir özveri gerektirdiğini, şu anda yürütülen Umuda Yolculuk Hayat Boşluk Kabul Etmez projesinin de özverili bir biçimde yürütüldüğünü" belirttiler. Ayrıca  Vali Ali KOLAT "Tahmin edilen sayının çok çok üzerinde bağımlı birey sayısının olduğunu, Ailelerin çocukları ile ilgilenmeleri, onlara sahip çıkmaları gerekmektedir." dedi.

 

        Program öncesinde  Doç.Dr.İhsan Tuncer OKAY ve Sosyal Hizmet Uzmanı Ercan MUTLU tarafından 60'a yakın kurum personeline "Madde Bağımlılığı İle Mücadele" konusunda 2 gün süre ile eğitici eğitimi verilmiştir. Bu eğitim sonrasında eğitime katılan 60'a yakın personele programın akabinde sertifikalarını dağıtılarak programa son verildi.

 

 

 

Bu haber 3358 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi