Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale deki nadir eserlerden birisi oldu

Kırıkkale deki nadir eserlerden birisi oldu

Tarih 06 Mart 2015, 00:40 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale deki nadir eserlerden birisi oldu

‘Kırıkkale’deki nadir eserlerden birisi oldu’

 

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı beraberinde Vali Ali Kolat ve İl Müftüsü Bekir Gerek ile birlikte devam eden Nur Camii inşaatını inceledi. Nur camiine yeni döşenen halıları ve çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı burada açıklamalarda bulundu.

 

2008 yılında yapımına başlanan Nur Camii inşaatı hızlanarak devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Ali Kolat ve İl Müftüsü Bekir Gerek ile birlikte devam inşaatı ve yeni döşenen halıları yerinde inceledi. İnşaatın önemli bir kısmının tamamlandığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı burada bazı açıklamalarda bulundu.

 

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Nur camimiz, Kırıkkale’nin simgesel bir camisi oldu. Kırıkkaleliler olarak bununla gurur duyuyoruz. Bu manada bu işe gönül veren öncelikle inşaatta emeği geçen hacı ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Gerek teknik anlamda gerekse gönüllü olarak çok büyük emek harcadılar. Bu bizim rahatlıkla övünebileceğimiz bir eser oldu. Bundan sonra evlatlarımız gelip de, bizden öncekiler yapmış, bırakmış diyebileceği Kırıkkale’deki nadir eserlerden birisi oldu. Şuanda büyük bir çoğunlukla bitti.

 

İnşallah açılışını bekleyeceğiz. Kısmet olursa bir devlet büyüğüz ile birlikte açılışını yapmak istiyoruz. Çevresi de hazırlandı. Özellikle biz buradaki dokuya uygun olmasına çok dikkat ettik. İlk defa Arnavut kaldırımları döşedik. Bu Kırıkkale’de ilk defa yapıldı. İnşallah halkımızda memnun kalır” ifadesinde bulundu.

Bu haber 1193 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi