Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
VALİ KOLAT TAN KESKİN E ZİYARET

VALİ KOLAT TAN KESKİN E ZİYARET

Tarih 22 Mart 2015, 00:38 Editör PINAR YILMAZ

VALİ KOLAT TAN KESKİN E ZİYARET

VALİ KOLAT'TAN KESKİN'E ZİYARET

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Keskin İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

KESKİN'E YENİ İŞ YERİ

Ziyarette, Vali Ali Kolat’ın yanı sıra Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutan Vekili Yrb.Sabri Köyük, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin de katıldı. Vali Kolat merhum Kasım Güven isimli vatandaşın cenaze namazına katılarak, merhumun yakınlarına taziye dileklerinde bulundu. Cenaze namazından sonra, Keskin Mutlu Tavuk Kooperatifini ziyaret eden Kolat, kooperatif çalışmaları hakkında İlçe Kaymakamı İlker Özerk Özcan’dan bilgiler aldı. Daha sonra, Vali Kolat ve beraberindekiler, Linda Cafe isimli iş yerinin açılış törenine katıldı.

 

ESKİ CANLILIĞI İSTİYORUZ

Açılışta konuşan Kolat, “Bu işyerinin Keskin ilçemize kazandırılmasından dolayı yetkililere teşekkür ediyorum. Gerçekten de Keskin de bu tür yerlere ihtiyaç vardı. Üniversite Yurdunun da buraya gelmesinden sonra, öğrencilerimiz için yararlı bir iş yeri oldu. Keskin çok tarihi bir ilçemiz. Bizler Keskin de eski canlılığı ve hareketliliği arzu ediyoruz. Bütün kurum ve kuruluşlarla Keskin’i daha canlı bir yer yapmak için çalışıyoruz. Valiliğimiz, Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve diğer kurumlarımızla Keskin için ne gerekiyorsa elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.  İnşallah Keskin daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe olur. Ben bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

705 KİŞİ KAPASİTELİ

Açılıştan sonra, Vali Kolat, restorasyonu yapılan Keskin Kütüphanesini ve Keskin Adliye Binasını gezerek yetkililerden bilgiler aldı. Adliye binasının gezilmesinin ardından Kolat, Keskin ilçesinde inşaatı devam eden, Keskin T tipi Ceza İnfaz Kurumu inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı. İnşaatın yaklaşık 220 dönüm arazi üzerinde kurulduğu ve 705 kişi kapasiteli bir cezaevi olacağı belirtildi. Buradaki incelemelerin ardından, Kolat, Ankara-Kırıkkale Karayolunda yol kenarında çalışma yaparken araç çarpması sonucu vefat eden, Karayolları Müdürlüğü Personeli, Suat Akbaş’ın Keskin İlçesi Yeniyapan Köyündeki cenaze namazına katıldı.

 

KESDAM'A TAM NOT

Kolat cenaze namazından sonra, vefat eden Merhum Suat Akbaş’ın yakınlarına üzüntülerini belirterek taziye dileklerinde bulundu. Son olarak Kolat ve beraberindekilerle birlikte, Keskin İlçesinde faaliyet gösteren Kesdam Tavukçuluk işyerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Verilen bilgilerde, Kesdam Tavukçuluk firması olarak çiftliklerinde halen 50-55 bin civarında tavuk bulunduğu ve yetiştirilen bu tavukların, çeşitli firmalara satışının yapıldığı ifade edildi. Kolat, böyle işletmelerin Keskin ilçesine hareket getirdiğini ve bu gibi işletmelerin artarak devam etmesi gerektiğini belirterek yetkililere teşekkür etti.



 

 

Bu haber 962 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi