Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Başkan Saygılı dan Emeklilere iki müjde

Başkan Saygılı dan Emeklilere iki müjde

Tarih 24 Mart 2015, 09:51 Editör PINAR YILMAZ

Başkan Saygılı dan Emeklilere iki müjde

Başkan Saygılı dan Emeklilere iki müjde

 

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Günışığı Yaşlı Hizmet Merkezini ziyaret ederek, şehrimizde bulunan yaşlılarımızın gününü kutladı.

 

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yaşlılar Haftası münasebetiyle yaptığı ziyaret esnasında bir konuşma gerçekleştirdi. “Öncelikle hepinizin yaşlılar haftasını kutluyorum. Allah hepinize hayırlı ömürler nasip etsin. Belediye olarak şehrimizde bulunan emeklilerimiz, yani sizler için çeşitli projelerimiz var. Öncelikle Hüseyin Kahya Parkı, halk dilinde emekliler parkımızın içerisine, nostaljik görünümlü konak tipinde bir alan yapacağız. Orası sizin, tıpkı burası gibi dinlenme alanınız olacak. İnşallah çalışmalarımız 2 ay içerisinde yapılması konusunda görüşmelerimizi tamamladık” diye konuştu.

 

 

Öte yandan başka bir projenin daha olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Saygılı, “Celal Bayar parkının bulunduğu bölgeye hobi bahçeleri yapacağız. Emeklilerimiz buradan Belediye servisimiz ile o parka gidecekler, orada günün stresini atacaklar ve ellerinde bir meşgale olmuş olacak. İnşallah emeklilerimiz zamanlarını boşa değil, kendi emeklerine harcayacaklar” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir tarafından babası merhum Kaya Saygılı’nın Günışığı Yaşlı Hizmet Merkezine kayıt kimliği hediye edildi.

Bu haber 1005 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi