Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
27 MART DEMİRYOLU ÇALIŞANLARI GÜNÜ ZİYARET

27 MART DEMİRYOLU ÇALIŞANLARI GÜNÜ ZİYARET

Tarih 27 Mart 2015, 17:02 Editör PINAR YILMAZ

27 MART DEMİRYOLU ÇALIŞANLARI GÜNÜ ZİYARET

27 MART DEMİRYOLU ÇALIŞANLARI GÜNÜ ZİYARET.

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet GÖÇER Devlet demiryolu çalışanlarını ziyaret etti. İlimizde ki istasyonları Yahşihan, Irmak ve merkez tren istasyonları gezen sayın GÖÇER “ 27 Mart demiryolu çalışanları gününüzü kutlamaya ve de sıkıntılarınızı taleplerinizi dinlemeye geldim” diyerek  ilk önce merkez tren istasyonunu gezdi. Burada çalışanlarla sohbet eden GÖÇER’e çalışanlar özellikle belediyeyi şikayet ettiler. Burada bizim evimiz var lojmanlarımız burada ama kokudan ve de gürültüden duramıyoruz. Dediler.

 MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet GÖÇER merkez istasyon çalışanlarını ziyaretten sonra Irmak kasabasında bulunan istasyonda ki demiryolu çalışanlarını ziyaret etti. Burada tüm birimleri gezen GÖÇER’e Irmak TCDD çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette çalışanlar GÖÇER’e hükümeti şikayet ettiler. Çalışanlar ilk kez bir partinin milletvekili aday adayının kendilerini ziyaret ettiğini , eski bir çalışanın ise “27 Mart’ın demiryolu çalışanları günü olduğunu sayenizde öğrendik. böyle bir günde demiryolu çalışanlarının gününde buraya kadar gelerek bizleri onurlandırdınız. Sevindirdiniz. Ben 12 yıldır oyumu AKP ye veriyordum. Vallaha da billaha da bundan sonra MHP ye vereceğim diyerek konuştu.”

Bu haber 1778 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi