Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
RENGARENK NAĞMELER GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞINDA

RENGARENK NAĞMELER GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞINDA

Tarih 01 Nisan 2015, 00:18 Editör PINAR YILMAZ

RENGARENK NAĞMELER GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞINDA KONSER VERDİ

RENGARENK NAĞMELER GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞINDA

Gençlik ve Spor Bakanlığında " Rengarenk Nağmeler "  Konseri Verdi

Gençlik ve Spor Bakanlığımız Merkez Bina Konferans Salonunda Ankaralılara Konser Verdi

 

Gençlik Projelerini Destekleme Programı kapsamında 2014 yılı hibe programına dahil edilen, “Ana Kucağı Down Sendromlu Eğitilebilir Zihinsel Engelliler ve Ailelerini Koruma Derneği”nin engelli gençler ve aileleriyle beraber hazırladığı “Rengarenk Nağmeler“in son durağı Gençlik ve Spor Bakanlığı oldu. Bakanlık personeli ve Ankaralı lise öğrencileri, Ankara ve Kırıkkale’den gelen davetliler etkinliği ilgiyle izledi.

"Gençlerimize Destek Olmayı Sürdüreceğiz"
Programda konuşan Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürü Harun Sönmez, Bakanlık olarak kapılarının tüm gençlere ve sivil toplum kuruluşlarına açık olduğunu belirtti. Her çocuğun cevherinde mutlaka bir yeteneğin olduğunu aktaran Sönmez, "Biz, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bu gençlerimize el uzatan kardeşlerimize her daim destek olmaya devam edeceğiz." dedi.

 

 

Programda söz alan Dernek Proje Koordinatörü Fatma BAYKALDI ;" Bakanlığa her geldiğimizde güleryüzlü bir personelle karşılaşmanın, 2011 de kurulan Gençlik ve Spor Bakanlığını şu an kabinedeki en genç Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇın özverili çalışmaları ile yönetmesi, Bakanlığımız Genel Müdürlüğünün destekleri ve şu an bizleri dinlemeye gelen Ankara'dan ve civar illerden misafirlerin gençlerin varlığı bizleri çok mutlu ediyor " dedi.

Down sendromlu çocuklar etkinlik boyunca Türk Sanat Müziği'nin nadide eserlerini seslendirdi. Konser, katılımcıların da sahneye çıkarak eşlik ettiği "Hayat Bayram Olsa" şarkısı ile sona erdi. Engelliler, Dernek Yönetim Kurulu, Proje Koordinatörleri Fatma BAYKALDI, Barış GÜMÜŞBAŞ konser sonrası Bakanlık yetkililerini ziyaret ederek teşekkür ettiler. Ayrıca katkılarından dolayı Kültür ve Araştırma Genel Müdürü Harun SÖNMEZ, Genel Müdür Yardımcısı Hakan DULKADİROĞLU, Uzman Yusuf AKDEMİR’e çiçek takdim edildi.

 

Bu haber 1012 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi