Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
HASAN ALİ YÜCEL  ÖĞRENCİLERİNDEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

HASAN ALİ YÜCEL ÖĞRENCİLERİNDEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Tarih 01 Nisan 2015, 00:23 Editör PINAR YILMAZ

HASAN ALİ YÜCEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ŞEHİT AİLELERİNİ VE GAZİLERİ DERNEKLERİNDE ZİYARET ETTİ.

HASAN ALİ YÜCEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ŞEHİT AİLELERİNİ VE GAZİLERİ DERNEKLERİNDE ZİYARET ETTİ.

Hasan Ali Yücel İlkokulu Müdürü Ömer Tanju Cihan, Öğretmen Ali Sezai Öcal ve Okulu temsilen bir grup öğrenci tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ve Dernek Üyeleri ile birlikte Şehitliği ziyaret ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve Gençlik Hizmetleri personelinin de katıldığı ziyarete Okul Müdürü Ömer Tanju Cihan ” Okulumuz adına Şehitlerimizin geride bıraktıkları aileleri ile tarihimizin canlı şahitleri Gazilerimizi ve Bu vatan uğruna kendilerini feda eden Aziz Şehitlerimizin kabirlerini öğrencilerimizle beraber ziyaret etmek istedik. Okulumuz adına Bayrağı Bayrak yapan, toprağı Vatan yapan Gazilerimizi ve Şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.” dedi.

Düzenlenen ziyarette Dernek ve faaliyetleri hakkında öğrencileri bilgilendiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal Öğrencilerin Şehitlik ve Gazilik hakkında merak ettikleri soruları cevaplandırdı.

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Hasan Ali Yücel İlkokulu Müdürü Ömer Tanju Cihan’a Kırıkkale Şehit ve Gaziler Albümü hediye edildi.

Dernek ziyareti sonrası Öğrenciler ve Dernek üyeleri tarafından Şehitlik ziyaret edildi.

Şehitlik ve Şehitlikte kabri bulunan Şehitler hakkında öğrencileri bilgilendiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal Öğrencilerden zaman zaman aileleri ile birlikte Şehitliği ve Derneklerini ziyaret etmelerini istedi.

Bu haber 1216 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi