Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Vali Ali Kolat Bahşılı da incelemelerde bulundu

Vali Ali Kolat Bahşılı da incelemelerde bulundu

Tarih 03 Nisan 2015, 03:04 Editör PINAR YILMAZ

Vali Ali Kolat Bahşılı da incelemelerde bulundu

Vali Ali Kolat Bahşılı da incelemelerde bulundu

Bahşılı sanayi semtinde üretim yapan Demir Çelik Fabrikasında Kaymakam Harun Ersin Polat, İlçe Garnizon Komutanı Baş çvş Ercan Erçayan,İlçe Emniyet müdür yardımcısı Hasan Akpınar ve fabrika sahibi Orhan Tan ile müdürler tarafından karşılanan Vali Kolat,Fabrikada yapılan yatırımları ve çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu.

 
 

 Vali Kolatın ziyaretinde,işletme sahibi Orhan Tan ve fabrika müdürü Mehmet Uysal’dan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı. Yılbaşından bu yana 5 Milyon TL’lik ihracat yapıldığını ifade eden Tan, yaptıkları bu yatırımları tekrar kazandıkları bölgeye harcamak için çalıştıklarını söyledi.

 

İŞÇİ İSTİHDAMINA BÜYÜK KATKI SAĞLIYORUZ

Geçtiğimiz aylarda fabrika içerisinde üzücü bir kazanın meydana geldiğini belirten Uysal, bu gibi üzücü olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirleri en iyi şekilde aldıklarını söyledi. Personelin işe başlaması sırasında her türlü eğitimi aldığına dikkat çeken Uysal, “Burada her türlü alt yapımız bulunuyor ve gerekli eğitimleri veriyoruz. Fabrikamız büyük bir fabrika olduğu için diğer firmaların verdiği gibi bizlerde bu eğitimlere çok önem veriyoruz. Şuanda yüzde 70 oranında gerekli tedbirleri aldık, geriye kalan yüzde 30’luk dilimine en kısa süre içerisinde tamamlayacağız” dedi.

 

ÖZEL SEKTÖR YATIRIMINI DESTEKLİYORUZ

Burada işçilerle birlikte yemek sırasına geçen Vali Kolat, onlarla birlikte yemek yedi. İşçilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kolat, özel sektör yatırımlarını desteklediklerini söyledi. İlçelerin aldıkları yatırımlarla büyüdüğünü ifade eden Kolat, “Bahşılı’da bulunan bu fabrikamız ve başka fabrikalarımız ülke ekonomisine büyük ölçüde katkı sağlıyor. Buraya yatırım yapan insanlarımız tekrar kazandıklarını da bu bölge için harcıyor” şeklinde konuştu.

 

Konya -kulu-Bahşılı devlet yolu çalışmalarının artık son durağı olan Bahşılı sınırlarındaki bölümünü inceleyen Vali Kolat Bahşılı da bin 100 yakın öğrencisi olan Meslek yüksek okulunuda inceledi.

 

BİN YÜZE YAKIN ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

Son olarak Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret eden Kolat, sınıfları tek tek gezerek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya’dan çeşitli bilgiler aldı. Bünyelerinde bin yüze yakın öğrencinin eğitim aldığını belirten Karakaya, burada öğrencilere bir aile ortamı içerisinde ders verdiklerini söyledi.

Başarılı bir eğitim için  her türlü imkanı sunduklarını belirten Karakaya, “Yüksek Okul olarak kendimizi her geçen gün yenilemeye devam ediyoruz” dedi.

Vali Ali Kolat ın ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Hasan Onar da eşlik etti.

Bu haber 2033 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi