Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da polis haftası törenle kutlandı

Bahşılı da polis haftası törenle kutlandı

Tarih 10 Nisan 2015, 17:10 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da polis haftasının 170.yıl dönümü törenle kutlandı

Bahşılı da polis haftası törenle kutlandı

Bahşılı da polis haftasının 170.yıl dönümü törenle kutlandı

Türkiye de olduğu gibi Kırıkkale ve Bahşılı dada emniyet haftası programı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bahşılı Emniyet müdürlüğünün düzenlediği program Bahşılı cumhuriyet meydanındaki Atatürk büstüne çelenk konarak,saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

 

Emniyet müdürlüğüne davet edilen protokol ve misafirler ise Emniyet müdür Yardımcısı Hasan Akpınar ve emniyet ekiplerinin karşılaması ile devam etti. Kaymakam,Garnizon komutanı,Belediye başkanı,Kamu kurum amirleri,okul müdürleri ve vatandaşların katıldığı programda emniyet müdürlüğünün açtığı polis haftası etkinlikleri kapsamında şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

 

Polis haftası kutlamasında 170. yıl pastasını Kaymakam Polat,Garnizon komutanı Erçayan,Belediye Başkanı Uyar ve emniyet müdürü Akpınar beraber kesti.

Kaymakam Polat, Emniyet teşkilatımızın 170.yılını canı gönülden kutluyoruz.Halkımızın huzuru ve birlik beraberliğini koruyan vatansever teşkilatımızın 170.yılını kutluyor ve sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz,bu güzel etkinliğe katılarak destek veren kamu personeline ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.dedi

Programda emniyet müdürlüğünün açtığı polis haftası etkinlikleri kapsamında şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ise,

Esin Coşkun kompozisyon da birincilik (Özel Yakamoz Koleji),Aksen Öktem şiirde birinci (Atatürk) ,Sinem Teke kompozisyonda ikinci (Barbaros) ,Aleyna Gündoğdu şiirde ikinci (Barbaros) isimli öğrencilere hediyelerini Kaymakam Polat ve Belediye Başkanı İbrahim Uyar verdi.

 

Programa Kaymakam Harun Ersin Polat, Garnizon Komutanı Baş Çavuş Ercan Erçayan,Belediye Başkanı İbrahim Uyar,İl Emniyet Müdür Yardımcısı Güngör Şener,AK Parti İlçe Başkanı Sadullah Duyar,CHP İlçe Başkanı Haydar Gümüşbaş,Tüpraş Güvenlik müdürü Mustafa Özertem, İlçe Müftüsü Hacı Osman Solmaz, Okul Müdürleri ve kamu kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 İlçe müftüsü Hacı Osman Solmaz ise dualayarak,emniyet teşkilatımızın kötülüklerden kem gözlerden müsübetlerden korunmasını,memleketimizin iç huzurunu sağlayan polisimizi,dış güçlerden koruyan Askerimizi her zaman muzaffer kıl diyerek,günlerinin hayırlı olmasını dilerken duanın sonunda dediği şey çok önemli idi.

Artık teknolojik konulardada dua edilerek yardım dilenmesi müftü Solmaz ın ne kadar konuya hakim ve güncel uyarıları yapması çok güzel oldu.

Neydi o dua,'' yarabbi polis merkezlerimize açılan ,oyalama ve hileli telefonlardan sen koru,onlara fırsat verme .demesi artık toplumumuzun nerelere gittiğinin bir basit göstergesi oldu.

Tebrik ederiz müftümüzü sanal  yollardan, internetlerden, telefonlardan kötü amaçlı tacizlerle bir sürü insanlar mağdur ediliyor,bunları görmezlikten gelemeyiz.demek istedi.

 

Bu haber 2469 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi