Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YAHŞİHAN DA 10 NİSAN POLİS BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

YAHŞİHAN DA 10 NİSAN POLİS BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

Tarih 11 Nisan 2015, 12:28 Editör PINAR YILMAZ

YAHŞİHAN DA 10 NİSAN POLİS BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

YAHŞİHAN’DA 10 NİSAN POLİS BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

Yahşihan’da Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170.Yıldönümü Yahşihan Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde yapılan törenle kutlandı.

10 Nisan Polis günü kutlamaları saat 10.00’da Atatürk Anıtı önünde ilçe Emniyet Müdürü Erdal AKKUŞ tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı. Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşu ile İstiklal Marşı söylendi.

 Törene Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat ÖZEN, Garnizon Komutanı Bkm Yb. Yücel TÜYLÜOĞLU ,Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet SUNGUR, Askeri erkan, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Okul Müdürleri ve çok sayıda Yahşihanlı vatandaşlar katıldı.  

Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Erdal AKKUŞ’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasında;  Polisin olayları önlemesi - suçluların yakalanabilmesinde halk desteğinin önemi ile Polis Vatandaş diyalogunun ne kadar iyi olursa, başarıya o denli ulaşılacağının bilinmesi gerekir. Kendi huzuru ve dolayısı ile hepimizin huzuru için halkımız Polisine güvenmeli ve yardımını esirgememelidir. Daha güzel günler için Polis Vatandaş el ele olmalıdır.    Yahşihan Türkiye’nin en huzurlu ilçelerinden bir tanesidir. Burada en büyük pay şüphesiz Yahşihan halkınındır. Huzur ve güven ortamını sizlerden aldığımız destekle sağladık. Yine sizden alacağımız destekle huzur ortamı devam edecektir.  dedi.

 

 Yahşihan Kaymakamı Sayın A. Ferhat ÖZEN yapmış oldukları çalışmalarda başarı sağlayan polis memurlarını “BAŞARI BELGESİ” ile ödüllendirdi.

10 Nisan Polis bayramı kutlamaları, Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Erdal AKKUŞ’un İlçe Emniyet Müdürlüğünde tebrikleri kabul etmesinin ardından sona erdi.

MİNİK ÖĞRENCİLERİN 10 NİSAN BAYRAM ZİYARETİ

Polis Teşkilatımızın 170. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Uğur Böceği Anaokulunda okuyan 40 öğrenci, Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğünü gezen öğrenciler polislik mesleğini yakından tanıma fırsatı buldu.

 

Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler minik öğrencilere gezdirilerek, birimlerde çalışan polis memurları çocuklara yaptıkları işler hakkında bilgi verdiler. Çocukların merak ettikleri soruları cevaplandırdılar. Muhabere Bürosunda çocuklara MOBESE kameralarından görüntüler izlettirilirken, çocuklar özellikle haber merkezinde bulunan MOBESE kameralarına yoğun ilgi gösterdiler. Birim gezilerinin ardından çocuklara Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde yaş pasta ve meyve suyu ikram edildi.

10 NİSAN POLİS BAYRAMINI VATANDAŞLAR İLE BİRLİKTE KUTLADILAR.

 

Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Teşkilatımızın 170. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası çerçevesinde düzenlediği çeşitli etkinliklere devam ediyor.  Bu çerçevede Şehit polislerin anısına Merkez camiinde mevlidi şerif düzenlendi. Bu etkinliğe vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Düzenlenen Mevlid programının ardından polisler camii çıkışında vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunarak Polis Teşkilatımızın 170. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftasını vatandaşlarla birlikte kutladı.

 

 

 

Bu haber 3287 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Yahşihan

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM. YAHŞİHAN HAKKINDA TARİHİ GERCEKLERİ BİLELİM.

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT

YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT YAHŞİHAN DA TUZA DİKKAT
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi