Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti Mv.Adaylarını tanıttı

AK Parti Mv.Adaylarını tanıttı

Tarih 19 Nisan 2015, 01:34 Editör PINAR YILMAZ

AK Parti Mv.Adaylarını tanıttı

AK Parti Mv.Adaylarını tanıttı

Ak Parti’de Ankara Arena’da yapılan aday tanıtımının ardından illerde de aday tanıtımına devam ediyor. Hafta sonu ise Kırıkkale adayları partililere tanıtıldı. İl binası önünde düzenlenen aday tanıtım programında ise birlik beraberlik mesajları verilerek Kırıkkale’ye yapılan hizmetlerden bahsedildi. 

3-0 yapacağız 

'Bir yetmez, iki yetmez, üç yetmez AK Partiye güç yetmez’ sloganları ile konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Saygılı, bir önceki seçimde AK Partinin nasıl 3-0 yaptığını, 7 Haziran seçimlerinde de 3-0 yapacağını söyledi. Kırıkkale Belediyesi olarak milletvekilleri ile birlikte çalışmaların yapıldığını dile getiren Belediye Başkanı Saygılı, 7 Haziran seçimlerinin ardından da milletvekilleri ile birlikte Kırıkkale için çalışmaların devam edeceğini söyledi. Karşılama törenine katılan vatandaşlardan AK Parti’nin 3-0 yapması için söz alan Saygılı, Kırıkkale için en iyi hizmetin gelmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. 

 

 

AK Parti İl Başkanı Mürdsel Akçay seslendi. Akçay konuşmasında, “Kırıkkale’de belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle birlikte 13 yıldır yapmış olduğumuz hizmetler ile, Kurucu Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde ve başbakanımız Ahmet davutoğlu ile hedefimiz olan 2023 planımızda emin adımlarla ileryerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Sizler bizi desteklediğiniz sürece bizler de hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizler sizlere hizmetçi olmaya devam edeceğiz. Ak Partiye Bir yetmez, iki yetmez, üç yetmez AK Partiye güç yetmez. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale için çalışacağız” dedi.

Gece gündüz çalışacağız 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk vatandaşlara seslendi. Öztürk, “Bir seçim sürecinden geçiyoruz. Allah bize aday olmayı nasip etti. Seçim sürecinde aday adaları arkadaşlarımız ile tatlı bir yarış içerisine girdik. Hepsi birbirinden değerli ve kıymetli insanlar.  Bu seçim ülkemizin kader seçimi. Bu seçim ülkemizin ve Kırıkkale’nin geleceği için çok önemli bir seçim. Bizim partimizin 3’üncü sıra adayı rakip partilelir 1’inci sıra adaylarından daha değerli. Biz koltuğa ve makama değil, sizlerin desteğinize ve hayır duanıza talibim. Milletvekili seçilmem kiminizin kardeşi, abisi ve arkadaşı olacağım. Sizler için gecemizi gündüzümüze katacağız ve sizlere hizmet etmek için çalışacağım” 

 

Bu kalabalık 3-0 ‘ın müjdecisi

İlçeleri, beldeleri, köyleri selamlayarak konuşmasına başlayan Ramazan Can, “Bu kalabalık 3-0 ‘ın müjdecisi.  Sizler için çalışacağız,  3 aydır aday belirme süresi yaşadık. Kırıkkale’ye yakışır bir süreç geçirdi ve hepsi birbirinden değerli insanlar herkesin gönlünde biri ola bilir takdir ilahiye sahip çıkıp var gücümüzle çalışacağız. Adaylarımız aday adaylarımız tüm teşkilatımız ve partimize gönül vermiş her kesimle çalmadık kapı, sıkılmadık el gidilmedik hane bırakmayacağız. Bütün hepimizin oy veren herkes ile kur ’anı kerim seçmeli ders siyerin seçmeli ders olmasını sizin helal oylarınızla yaptık. Bizde TBMM’de sizleri temsil ettik. Kırıkkale li olarak elimizden geleni yaptık sizlerin sorunlarıyla hem hal olduk. Bizlerin elini güçlü kılın 3-0 ile gider daha güçlü Kırıkkale’yi temsil ederiz bu coşku bu kalabalık 3-0’ın müjdecisi gideceğiz isteyeceğiz oy alacağız” 

 

 

3-0 sözü 

3-0 sözü alarak konuşmasına başlayan Oğuz Kağan Köksal, “ Meydanlar yine doluyor. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun herkese selamı var. Başbakanımızda Kırıkkale’den 3 vekili sözü almamı istedi. Geçtiğimiz dönem bizden 3 vekili esirgemediniz.   Ak Parti hükümetlerde yapılan o kadar iş var ki anlatmakla bitmez oto yol, Hızlı tren hastaneler, havaalanları, okular, mağdura tepeden bakmak yerine onları kucaklayan ak parti yöneticiler boş durmadan çalışıyor. Önümüzde seçim var bu seçim gerçekten önemli seçim ak partiyi sandıkta yıkamayanlar siyasi tarihte hiçbir parti kurulduğu anda iktidara gelmek ve oyunu artırarak kazanan başka parti yok biz sandığı, vatandaşa güveniyoruz”

 

 

 

Bu haber 1498 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi