Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yazar Silsüpür den Üniversiteye Kitap Bağışı

Yazar Silsüpür den Üniversiteye Kitap Bağışı

Tarih 20 Nisan 2015, 11:11 Editör PINAR YILMAZ

Yazar Silsüpür den Üniversiteye Kitap Bağışı

Yazar Selçuk Silsüpür’den Kırıkkale Üniversite Kütüphanesine Kitap Bağışı

Araştırmacı Yazar Selçuk Silsüpür özel kütüphanesinden roman ve tarihi araştırma kitaplarından seçmiş olduğu 15 kitabı, Kırıkkale Üniversitesi Kütüphane ve Dökümatasyon Daire Başkanı Hüseyin Murat Yücel'e teslim etti. 

 Ayrıca Silsüpür,  2009 yılında yazmış olduğu “Oğuzlar” kitabından sonra 2014 yılında çıkarmış olduğu “Başyapıt Bilinmeyen Türk Tarihi ve Kültürü” adlı tarihi araştırma kitabından da bir adet imzalayarak Kırıkkale Üniversitesi Kütüphanesine bağışladı. 

Yazar Selçuk SİLSÜPÜR, kitapların tesliminde basın mensuplarına şu bilgileri verdi:

Silsüpür, ''Üniversiteler, öğretim görevlileri, hatta öğretmenler; ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi için en aktif olması gereken meslek gruplarıdır. Üniversiteler, evrensel düşüncenin yeşerdiği kurumlardır ve bu kurumlarda yetişenler de toplumu değiştirecek, dönüştürecek, geliştirecek aydın insanlardır.

Kitap çalışmalarımda kaynak eser olarak istifade ettiğim, Kırıkkale'mizin gözbebeği Kırıkkale Üniversitesi kütüphanesine Tarih ve edebiyatla ilgili kitaplarımdan bir kısmını hediye ederek Üniversite kütüphanesine bir yazar olarak katkı sağlamak istedim. Özgür, bağımsız Türkiye'nin gelecekte yöneticileri olacak üniversite gençliğimiz için en iyi hediyenin de kitap olduğunu düşünüyorum. Yeni kitaplarımız çıktıkça bunları Kırıkkale Üniversitemizle paylaşmaya devam edeceğim.” dedi.

Dökümatasyon daire başkanı Yücel’de yaptığı konuşmada şu bilgileri verdi.  “Yazar Silsüpür’e bu nazik davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Şahsi kütüphanesinden Üniversitemize kitap bağışı yaptığı gibi yeni yazmış olduğu “Başyapıt Bilinmeyen Türk Tarihi ve Kültürü” kitabından da hem şahsıma hem de Üniversite Kütüphanesine birer tane hediye ettiler.  Selçuk Bey’in ““Başyapıt Bilinmeyen Türk Tarihi ve Kültürü “ adlı kitabı Beş yıllık bir araştırma ve 2500 adet kaynakçadan yararlanarak yazması bizleri sevindirip mutlu etmiştir. Kendisini kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Kırıkkale Üniversitemizde “Türk Tarihi ve Kültürü “ konusunda bir konferans vermesi de bizleri mutlu edecektir. Yazarın bağışladığı bu kitapların demirbaş kayıtlarını yaptıktan sonra üniversite öğrencilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Bu haber 896 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi