Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
OĞUZ BOYLARI KONFEDERASYONU 4. OLAĞAN GENEL KURULU

OĞUZ BOYLARI KONFEDERASYONU 4. OLAĞAN GENEL KURULU

Tarih 21 Nisan 2015, 00:28 Editör PINAR YILMAZ

OĞUZ BOYLARI KONFEDERASYONU 4. OLAĞAN GENEL KURUL SEÇİMİ

OĞUZ BOYLARI KONFEDERASYONU 4. OLAĞAN GENEL KURUL SEÇİMİ

            Oğuz Boyları Konfederasyonunun 4. Olağan Genel Kurulu 19 Nisan 2015 tarihinde Ankara’da İçkale Otel’de gerçekleştirildi.

 Gazetemiz Köşe Yazarı Selçuk SİLSÜPÜR’de Kırıkkale Oğuz Boyları Dernekleri Federasyonunda yer aldığı etkinlikte basın mensuplarına şu bilgileri verdi:

            Oğuz Boyları Dernekleri Federasyonunun 4. olağan Genel Kurulunu Ankara İçkale Otel’de gerçekleştirdik. Değerli dostum Durhasan KOCA’nın tek liste ile seçime girerek ve Türkiye genelinden katılan üyelerin büyük teveccühü ile tekrar genel başkanlığa seçilmesi beni mutlu etti. Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Durhasan KOCA ile beraber Mustafa KÜÇÜKYAMAN, Nihat KULA, Ali İhsan AKKAYA, Yakup ATASITÜRK, Cüneyt DEMİR, Mehmet YÜCEL, Serdar Murat CAN ve Nesrin GÜNEL gibi birbirinden değerli kişiler de seçildiler.

            Kırıkkale Oğuz Boyları Dernekleri Federasyonunda da Genel Başkanlığa Ali İhsan AKKAYA ile birlikte Serdar Murat CAN, Satılmış UYANIK, Zekeriya ÜNVER, Adnan SAÇAL, Abdullah BOZ, Erdal ÇUHAOĞLU, Taki ÖZKAYA, Haydar UZUN da yönetim kurulunda yer aldılar. Araştırmacı Yazar Selçuk SİLSÜPÜR’de üye olarak katıldığı bu ilk seçimde Üst Birlik üyeliğine seçildi.

 

             Başkanlığa yeniden seçilen Durhasan KOCA başta olmak üzere Serdar Murat CAN ve diğer katılımcılar maddi sıkıntılar içinde görev yapmaya çalıştıklarını vurgulayarak amaçlarının Türkiye’nin birlik ve beraberliğine katkı sağlamak olduğu konusunda birleştiler.

            Araştırmacı Yazar Selçuk SİLSÜPÜR’de yapmış olduğu konuşmada Oğuz, Türkmen ve Yörük kültürleri konusunda katılımcılara bilgiler verdi. Silsüpür ayrıca Seçim için oy kullanılmasından sonra da katılımcılara “Bilinmeyen Türk Tarihi ve Kültürü” adlı yeni kitabını imzaladı.

            Kırıkkale Oğuz Boyları Dernekleri Federasyonu üyeleri kalabalık katılımı ve dinamiklikleri ile göz doldurdular. Seçim divan başkanının iyi dilekler dileyerek ve katılımcılara teşekkür konuşması ile sona

Bu haber 2143 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi