Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Fen Lisesi ne Rektör Ziyareti

Fen Lisesi ne Rektör Ziyareti

Tarih 22 Nisan 2015, 00:27 Editör PINAR YILMAZ

Fen Lisesi ne Rektör Ziyareti

Fen Lisesi’ne Rektör Ziyareti

Kırıkkale Fen Lisesi, geleneksel hale getirdiği kahvaltı programına bir yenisini daha ekledi.

Kırıkkale Fen Lisesi’nde düzenlenen kahvaltı programının bu haftaki konuğu Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ekrem Yıldız idi.

Rektör Yıldız, 1992 yılında kurulan ve kuruluşundan bu yana görev aldığı Kırıkkale Üniversitesi’nin gelişim sürecini anlattı. Mütevazı bir bina ile başlayan ve yıllar içerisinde binlerce dönümlük bir alana yayılan, üzerinde birçok fakültenin bulunduğu bir kampüse sahip olmanın haklı gururunun altını çizdi.

Kırıkkale Üniversitesi’nin Türkiye’nin sayılı üniversiteleri içerisinde yer aldığını belirten Yıldız, öğrencilere sundukları sosyal ve kültürel imkanları anlattı, şu an Kırıkkale Üniversitesi öğrencisinin barınma probleminin olmadığını belirtti.

Üniversite tercihlerinde pekçok kriterin etkili olduğunu, Kırıkkale Üniversitesi’nin de bu kriterlerden çoğunu taşıdığını ifade etti. Özellikle Fen Lisesi öğrencisinin ilk tercihleri arasında yer alan Tıp Fakülteleri içerisinde Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin tercih edilebilecek özelliklere sahip olduğunu söyledi. Yeni hizmet binası ve yetişmiş akademik kadronun yeterli düzeyde olmasının, hastaya hizmet ve tıp fakültesi öğrencisine rehberlik yapma noktasının öne çıkan özellikler olduğunu, bu özelliklerin Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde mevcut olduğunu ifade etti.

Kırıkkale Fen Lisesi Müdürü Nusret Kılıç da yoğun programı ve çalışmaları arasında düzenledikleri kahvaltı programına katılımlarında dolayı Rektör Ekrem Yıldız’a teşekkür etti. Kılıç, Öğrencilere sınav öncesi başarılar dilerken bu tür programlar düzenleyeceklerinin sinyalini verdi.

Bu haber 1081 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi