Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAŞARILI BİR KADINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞARILI BİR KADINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tarih 22 Nisan 2015, 00:32 Editör PINAR YILMAZ

BAŞARILI BİR KADINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞARILI BİR KADINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.
Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Kırıkkale Baro Başkanı olarak yeni seçilen Av. Yeşim Oktar Varlı'yı yeni görevinde başarılar dilemek ve tebrik etmek üzere ziyarette bulundular. “Kadınların başarısı yanında her zaman  destekçiyiz” misyonunda olan Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Dr. Müzeyyen Özhavzalı, Dernek Başkan Yrd. Dr.
 Gamze Ebru Çiftçi ve Dernek Genel Sekreteri Selda Pehlivanlı Akgün katılarak, Başkan Özhavzalı "Özellikle böyle zor ve özel bir göreve bir kadın olarak gelmesinden dolayı,ayrıca "BAŞARILI BİR KADIN" örneği olması nedeniyle Av.Yeşim Oktar Varlı'la gurur duyduklarını, her türlü desteğe hazır olduklarını, kendilerine başarılar dilediklerini belirtti. Yeni Baro Başkanı Varlı ise " Ziyaretten dolayı çok mennun kaldığını, Kırıkkale’de bir kadın Derneği olarak çok başarılı çalışmalara  imza atmalarından dolayı Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneğini tebrik ettiğini ve onların çalışmalarını gururla takip ettiğini  ve Kırıkkale Kadınları adına Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneğine ellerinden gelen her türlü katkı ve işbirliğine hazır olduklarını " belirttiler.Karşılıklı fikir alışverişi ve samimi bir ortamda geçen ziyaret Kırıkkale Kadınları ve Kırıkkale adına faydalı ortak çalışmaları vesile olması dileğiyle  ziyaret sonlandı.

 

Bu haber 1286 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi