Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
23 Nisan temsili Belediye Başkanı Ali Melih Demir

23 Nisan temsili Belediye Başkanı Ali Melih Demir

Tarih 24 Nisan 2015 Editör PINAR YILMAZ

23 Nisan temsili Belediye Başkanı Ali Melih Demir

23 Nisan temsili Belediye Başkanı Ali Melih Demir

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Atatürk Ortaokulu öğrencisi Ali Melih Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı temsilen Belediye Başkanlığı makamına oturdu.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İl genelinde düzenlenen programlar çerçevesinde Belediye Başkanlığı makamında da bir program gerçekleştirildi. Düzenlenen programda Atatürk Ortaokulu öğrencisi Ali Melih Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı temsilen makama oturarak bazı talimatlar verdi. Önce Zabıta Müdürümüz  Tuncay Bulut’a kaldırım üzerine park etmiş araçlara yönelik nasıl bir uygulama yaptıklarını sordu. Temsili Belediye Başkanı Ali Melih Demir daha sonra, Kültür Müdürü Ahmet Koçak’a kültürel faaliyetler konusunda sorular yöneltti.

 

Temsili Belediye Başkanı Ali Melih Demir Plan ve Proje Müdürü Eda Gökçe Toprak’a da yeşil alan konusunda ne tür projelerin olduğunu sordu. Ali Melih Demir son olarak Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’a şehir genelinde yapılan temizlik çalışmaları konusunda nasıl bir çalışma yürütüldüğünü sordu. Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, temsili Belediye Başkanı Ali Melih Demir’e temizlik konusunda detaylı olarak bilgi verdi. Ali Melih Demir daha sonra yaptığı açıklamada, Kırıkkale’de artık eskisi gibi kaldırımların işgal altında olmadığını rahatça yürüyebildiklerini ifade etti. Demir, şehir genelinde temizlik konusunda da hiçbir sıkıntı olmadığını söyleyerek, çöplerin günlük olarak alındığını kaydetti.  

 

 

 

Düzenlenen programda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da bir açıklama yaptı. Bütün yatırımları çocuklarımıza dönük, yani geleceğimize dönük yapıyoruz diyerek, “Çocuklarımızın daha güzel bir dünya da yaşayabilmeleri için, daha yeşil, daha yaşanabilir bir kent olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımızı da yani geleceğimizi de değerli öğretmenlerimize emanet ediyoruz. Bu bağlamda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm kalbi duygularımla kutluyorum” diye konuştu. Program sonunda makam ziyaretçisi minik çocuklara Belediye Başkan Saygılı çeşitli hediyeler verdi.

Bu haber 1607 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi