Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YAHŞİHANDA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI

YAHŞİHANDA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI

Tarih 24 Nisan 2015, 00:20 Editör PINAR YILMAZ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI
YAHŞİHAN DA COŞKUYLA KUTLAND

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI

YAHŞİHAN’DA COŞKUYLA KUTLANDI.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Yahşihan’da coşkuyla kutlandı. Bayramın gerçek sahibi çocuklar, kutlamalarda doyasıya eğlendi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve dünyadaki tek çocuk bayramı olan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”, Yahşihan’da yapılan törenlerle kutlandı.

“ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlamaları Yahşihan Kaymakamlığı Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşların katıldığı kutlamalar çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlandı.
    Dünyada Tek Çocuk Bayramı

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlamaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir BAŞER’in yaptığı açılış konuşmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemine değinen BAŞER, “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı çocuklara armağan ettiği günü kutluyoruz. Dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram 23 Nisan’dır” dedi.

Öğrenciler de günün anlam ve önemine ilişkin yazdıkları şiir ve kompozisyonlarını okudu. Her yaştan çok sayıda insanın takip ettiği kutlama programında. öğrencilerin yaptığı gösteriler büyük beğeni topladı.

Halk oyunlarıyla renklenen tören, öğrencilerin şarkı söylemesi ve oratoryo gösterisiyle son buldu

 

Yahşihan Kaymakamı Sayın A.Ferhat ÖZEN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri kapsamında Makamını Melisa BERKDEMİR adlı öğrenciye devretti.

Yahşihan Cumhuriyet Orta Okulu öğrenci ve öğretmenlerini kabul eden ilçemiz Kaymakamı A.Ferhat ÖZEN öğrencileri öperek karşıladı, Makamda öğrencilerle sohbet etti.

Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat ÖZEN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinleri kapsamında Makamını Melisa BERKDEMİR adlı öğrenciye devretti. Makam koltuğunu devralan Melisa BERKDEMİR adlı öğrenci İlçemiz Kaymakamı  A.Ferhat ÖZEN’e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, kendisinin  verilen görevin hakkını vermeye çalışacağını belirtti.

 

Ziyaretin tamamlanmasından sonra öğrenciler ve öğretmenlerle toplu hatıra fotoğrafı çektirildi

 

Bu haber 1253 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi