Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı 23 nisan bayramını coşkuyla kutladı

Bahşılı 23 nisan bayramını coşkuyla kutladı

Tarih 24 Nisan 2015, 01:10 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı 23 nisan bayramını coşkuyla kutladı

Bahşılı 23 nisan bayramını coşkuyla kutladı

Ulusal egemenlik çocuk bayramı olan 23 Nisan Bahşılı dada çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bahşılı meydanındaki Atatürk büstüne çelenk konarak, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program okulların kendi bahçelerinde kutlamaları ile devam etti.

Bahşılı Kaymakam ı Harun Ersin Polat ,Belediye başkanı İbrahim Uyar,Garnizon komutanı Baş Çavuş Ercan Erçayan,Emniyet müdürü Uğur Kılıç,milli eğitim şube müdürü ,Barbaros İlk ve orta okulu, Atatürk ilk ve ortaokulu, Özel Gazi Anadolu ilk ve orta oklunu ziyaret ederek bayram kutlamalarına katıldı.

 

İlk Ziyaret Özel Gazi ilk ve orta oklundaki kutlamalara yapıldı.Saygı duruşu istiklal marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul kurucu müdürü Mehmet Al yaptı,daha sonra ,şiirler okundu,müzikli gösteri,folklor gösterisi,Satranç turnuvasında derece alan öğrencilere Kaymakam Harun Ersin Polat ve Milli eğitim müdürlüğünden hediyeler verildi.Yumurta yarışı,çuval yarışı gibi çeşitli yarışlar düzenlendi.

Barbaros ilk ve orta okulunda ise yine saygı duruşu,istiklal marşı ile başlayan kutlamalarda İlçe Milli eğitim müdürü Sefayet Özbek yaptığı konuşmada95.yılını kutlandığı bayramın çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal in tüm Dünya çocuklarına ne kadar değer verdiğini 23 Nisan çocuk bayramı olarak ilan etmesi ile şimdi 36 ülkeden gelen Dünya çocuklarının Türkiye de bayram kutlamalarını sağlamıştır diyerek Çocuklara öğütler veren konuşmasını tamamladı.

 

Ardından program da,şiirlerin okunması,müzik öğretmeni eşliğinde okul korosundan şarkılar,işaret dili ile istiklal marşı okunması,folklor gösterisi,step gösterisi,kağıttan adam yapma yarışı,balon patlatma,sandalye kapma oyunu,halat çekme yarışı,yumurta taşıma yarışı yapıldı.program sonunda Bahşılı belediye başkanı bütün öğrencilere top dağıtarak onların gönüllerini almıştır.

Bahşılı Kaymakam ı Harun Ersin Polat makamını gelenek gereği Atatürk İlk ve ortaokul öğrencisi Sümeyye Çokal a devretti.Bir süre sohbet edilip istekleri dinlenen sümeyye Kaymakam Polat tan bayram hediyesini alarak teşekkür etti.

büyüyünce ne olacağını soran Kaymakam Polat a Sümeyye nin cevabı Doktor olacağım oldu.

Kaymakam öğrenciye şu anda Kaymakam sensin istediğin her şey yerine getirilecek isteyebilirsin dedi,Ama sümeyye okul danda idareclerdende, öğretmenlerindende memnun olduğunu dile getirerek başka birşey istemedi.Kaymakam da geleceğin Kaymakamları,yüksek devlet adamları sizler olacaksınız bunun için okuyun,çalışın kendinizi yetiştirin.dedi.

 

Kaymakam makam tesliminde Milli eğitim müdürü Sefayet Özbek,Atatürk ilk ve ortaokul müdür yardımcısı Ünal Şimşek hazır bulundu. 

Bu haber 2286 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi