Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da makamlar öğrencilere teslim edildi

Bahşılı da makamlar öğrencilere teslim edildi

Tarih 24 Nisan 2015, 19:44 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da makamlar öğrencilere teslim edildi

Bahşılı da makamlar öğrencilere teslim edildi

23 Nisan Ulusal Çocuk bayramı kapsamında bu haftanın onlara ve yapacağı etkinliklere ayrıldığı aşikar olduğu için,23 Nisan günü hava muhalefetinden dolayı bazı ilçelerde ve okullarda bayram ertesi güne veya Pazartesiye ertelendi.

Bahşılı da genellikle kısa tutulan Bayram gününün ertesi günü makamlar çocukların arzu ettiği gibi kendilerine bırakıldı.

Bahşılı Kaymakam ı Harun Ersin Polat makamını gelenek gereği Atatürk İlk ve ortaokul öğrencisi Sümeyye Çokal a devretti.Bir süre sohbet edilip istekleri dinlenen Sümeyye Kaymakam Polat tan bayram hediyesini alarak teşekkür etti.

 

büyüyünce ne olacağını soran Kaymakam Polat a Sümeyye nin cevabı Doktor olacağım oldu.

 

Kaymakam öğrenciye şu anda Kaymakam sensin istediğin her şey yerine getirilecek isteyebilirsin dedi,Ama Sümeyye okulun’ dan da idarecilerden de, öğretmenlerinden de memnun olduğunu dile getirerek başka bir şey istemedi.

Kaymakam Polat ise, geleceğin Kaymakamları, yüksek devlet adamları sizler olacaksınız bunun için okuyun,çalışın kendinizi yetiştirin.dedi. 

Kaymakam makam tesliminde Milli eğitim müdürü Sefayet Özbek, Atatürk ilk ve ortaokul müdür yardımcısı Ünal Şimşek hazır bulundu. 

Garnizon Komutan ı Baş çavuş Ercan Erçayan makamına geçen Barbaros ilk ve ortaokulu öğrencisi Emre Göçer in görevli Askeri çağırarak çay söylemesi,İlçe bölük komutanından da köylerin asayişi ile gereken denetimlerin tam yapılması,hırsızların yakalanması ve yol güvenliğinin sağlanması için talimat verdi.

 

Garnizon komutanı ise öğrenciye hediye verdi.

Belediye Başkanı İbrahim Uyar ın makamına geçen kız öğrenci başkan dan şunları istedi.

Ağaçlandırmanın çoğalmasını istedi,Makama geçen öğrencinin Çamlıca köyünden taşımalı eğitimden yararlanması nedeni ile köylerinin yollarının bozuk olduğunu ve ne zaman yapılacağını sordu.

Başka bir isteğinin olup olmadığı sorulduğunda ise belediye başkanından dondurma istedi,yanında bulunan üç arkadaşı ile beraber doydurmalarını yiyerek,Başkan dan hediyelerini ayrıca aldılar ve teşekkür ettiler.

Milli Eğitim müdürü nün makamına geçen öğrenci  Fatma Gündoğdu ise şunları istedi.

Öğretmenlerinin sık sık değişmemesini,okulun spor salonun genişlemesini,okul girişindeki ahşap dolapların değişmesini,bir Revir düzenlenerek, eczacı olmasını istedi.

hediyesini Milli eğitim müdürü Sefayet Özbek verdi.Ziyarette milli eğitim şube müdürü Ercan Doğan,Barbaros Okul Müdür Yardımcısı Metin Uslu da eşlik etti.

 

Bu haber 2020 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi