Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DSİ genel müdürü Dündar Bahşılı da incelemelerde bulundu

DSİ genel müdürü Dündar Bahşılı da incelemelerde bulundu

Tarih 27 Nisan 2015, 01:44 Editör PINAR YILMAZ

DSİ genel müdürü Dündar Bahşılı da incelemelerde bulundu

DSİ genel müdürü Dündar Bahşılı da incelemelerde bulundu.

Bahşılı da meydana gelen sel felaketinden zarar gören dere yatağı ve sel kanallarını incelemeye gelen Genel müdür Mahmut Dündar Başkan İbrahim Uyar dan bilgiler aldı.

Bahşılı da yaşanan 100 yılın felaketi sel taşkınında zarar gören Karadere sel yatağı,eski Bahşılı yeni Bahçeli mahallesindeki iki köprünün zarar görmesi,İlçe merkezi Hüseyin onbaşı mahallesinin Karadere mevkiindeki uzantısındaki Sel önleme kanalının çoğunun sel taşkınına kafi gelmeden yıkılması hasebiyle daha önceden Millet vekili Oğuz Kağan Köksal’ın, Kırıkkale Valisi Ali Kola tında girişimleri ile yapılması planlanan Dere yatağı ve sel önleme kanalının yeniden daha geniş ve dayanaklı olarak yapılması amacıyla zarar gören kanalı yerinde inceleyerek, Belediye Başkanı İbrahim Uyardan bilgiler aldığı öğrenildi.

 

Belediye Başkanı İbrahim Uyar ın gece gelen felaketin verdiği zararları anlatarak Karadere ve Kanaldaki hasarları gösterdi, şimdiye kadar yapılan çalışmaların DSİ ve özel idare ekiplerinin Karadere sel yatağındaki temizleme ve genişletme çalışmaları için yapılan üstün iş makinaları ile günlerce yapılan çalışmalar teşekkür ettiğini iletti.

DSİ genel müdürüne eşlik eden Kırıkkale yetkilileri de incelemelere katılarak yapılacak çalışmaların fizibilitelerinin yapılmasına yardımcı olduklarını iletti.

haberci71 koordinatörüne gelen telefonlar ve bizzat ilçe içerisinde canlı söylenenleri açıklamakla mükellef olduğu için yayınlıyoruz.

-Halk diyorki karaderede yapılan çalışmalar için minnetdarız.ama oraya felaket zamanı gelen siyasetciler ve makamlar lütfen üzerine düşenleri yapsın,AFAD dan daha Belediyemize neden destek gelmedi,Sel Kanalı programa alındı deniyor verilen sözler ve yapılan incelemeler sadece fotoğraflarda kalmasın yerine getirilsin ki bizde seçimlerde üzerimize düşeni yaparak teşekkür edelim.

Belediyemiz 400 kamyon çamur ve mil temizledi,elinden geldiği kadar vatandaşların yardımına fen işleri ve iş makinaları ile yardım etti,ama maddi hasar görenler sadece Kaymakam lık tarafından cuzi bir rakamla geçiştirildi,asıl belediye ye verilen sözler yerine getirilmedi,biz bunları bekliyoruz.

Belediye seçimlerindede.Cumhurbaşkanlığı seçimlerindede bu Bahşılı halkı İlçe teşkilatının yanında oldu ve rekor oylar verdi,şimdi sıra onlarda diyerek.serzenişte bulundular.

Bizden söylemesi-haberci71.

 

Bu haber 1707 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi