Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
SERTESER VE LÜY AİLELERİNİN MUHTEŞEM DÜĞÜNLERİ

SERTESER VE LÜY AİLELERİNİN MUHTEŞEM DÜĞÜNLERİ

Tarih 12 Mayıs 2015, 10:41 Editör PINAR YILMAZ

SERTESER VE LÜY AİLELERİNİN MUHTEŞEM DÜĞÜNLERİ

SERTESER VE LÜY AİLELERİNİN MUHTEŞEM DÜĞÜNLERİ

Kırıkkale de yıllarca imamlık yapmakta olan Mustafa Lüy ve tanınmış eşraflardan Murat serteser gençlerine muhteşem bir düğün yaparak misafirlerini ağırladılar.

Kırıkkale ye yeni açılan fakat her yönde ihtiyaçlara cevap veren DİVA düğün salonunda yapılan düğün Özel bir şirkette çalışırken tanışan,M.Yavuz Lüy ve Hafsa Serteser evlilik kararı ile her iki aileyi mutlu ettiler.

Düğünde Dua ve ilahilerle başlayan Program semah gösterisi,ilahiler ve nikah töreni ile devam etti.

 

Yaş pasta ikramı ile yemek ikramının da olduğu düğünde bütün davetlilere yer gösterip onlarla kapı girişinde ilgilenen Furkan Camiinde İmamlık yapan  Mustafa Lüy şunları söyledi.

-'Değerli akrabalarımıza,dostlarımıza,uzaktan yakından teşrif eden bütün misafirlerimize,Diyanet ekibine,dernek grubuna, Dünür üm,Murat bey ve şahsım adına çok teşekkür ederim.Ayrıca uzaktan telgraf çeken ve çiçek gönderen,telefon eden,çelenk gönderen bizzat katılıp, biz Serteser ve lüy ailelerimizi mutlu eden bütün davetlilerimize canı gönülden tebrik eder,onlarında çocuklarının mutluluklarını dileriz.Allah yavrularımızı mutlu etsin memleketimize,dinimize İslam alemine faydalı aklı selim evlat yetiştirmeyi nasip etsin.AMİN.diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Bu haber 2727 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi