Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da Öğrenci Servisi yol çalışması yapılan kanala düşerek kaza yaptı

Bahşılı da Öğrenci Servisi yol çalışması yapılan kanala düşerek kaza yaptı

Tarih 12 Mayıs 2015, 11:20 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da Öğrenci Servisi yol çalışması yapılan kanala düşerek kaza yaptı

Bahşılı da Öğrenci Servisi yol çalışması yapılan kanala düşerek kaza yaptı

Bahşılı'da öğrencileri taşıyan minibüsün yapımı devam eden yolun sol şeridinde kazılan su kanalının devamı olan inşaat çukuruna düşmesi sonucu 1 öğrenci öldü, 4'ü öğrenci 5 kişi yaralandı.

Köprü başı talebe yurdunda yatılı kalıp,Bahşılı da eğitim öğretim veren Barbaros ortaokulu öğrencilerini taşıyan minibüs şöförü yurttan öğrencileri alıp okuluna teslim etmek için yola çıktığında yeni yapılan yola girmemesi gerekirken giremsi ve aracı sıtaplize kuma kaptırıp direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile Kara yollarının İlçe içerisindeki en virajlı ve sorunlu bölgesinde eşilen su kanalının sol şeridi inşaatı için eşilen çukuruna düşen Şakir Toyran ın kullandığı 71 AV 565 plakalı araç ile kaza yaptığı öğrenildi.

 

 Kazada, araçta bulunan öğrencilerden A.Faruk T. (14) hayatını kaybetti, sürücü Toyran'la birlikte Ahmet Y.,Samet A, Timur K ve Ömer A isimli öğrenciler de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Ambulansları ile Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı iletildi.

Takla atarak düştüğü çukurun altında kalan Öğrenci olay yerine gelen Kırıkkale Belediye itfaiyesi ekiplerince çıkarıldı.

Barbaros ortaokulunda okuyan beş öğrencinin kazası oulda ve sınıflarında üzüntü ile karşılandı.O öğrencilerin Köprü Başı öğrenci yurdunda kaldıkları ama bu okulun 8.sınıfında okudukları öğrenildi.Korkunç kazadan sonra Okul idarecileri,Bahşılı Belediye Bşakanı İbrahim Uyar Hastaneleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirilirken,yoldan geçen ve yakınlarda oturan halk ise bu yolların yapımında gerekli işaretlerin ve emniyet tedbirlerin yetersiz kaldığı,yolun da trafiğe açık bırakıldığı için kazalar olmaktadır,bunun önleminin alınması gerekir,diyerek serzenişte bulunduğu görüldü.

Bu haber 1788 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi