Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE DE DÜZENLENEN NİKE HALI SAHA TURNUVASI SONA ERDİ

KIRIKKALE DE DÜZENLENEN NİKE HALI SAHA TURNUVASI SONA ERDİ

Tarih 17 Mayıs 2015, 12:16 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale de düzenlenen NİKE halı saha turnuvasında kupalar sahiplerini buldu.

Kırıkkale de düzenlenen NİKE halı saha turnuvasında kupalar sahiplerini buldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike firması tarafından organize edilen 2014–2015 sezonu Liseler arası Nike Halı Saha Ligi Futbol Turnuvası sona erdi.

4-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında Atlantik Halı Sahası'nda 26 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada çok iddialı maçlar olurken,ilk defa şampiyonaya katılan takımların başarıları gözden kaçmadı. Müsabakaların sonunda Atatürk Anadolu Lisesi şampiyon olurken birincilik kupasını Adnan Vural verdi, ikinci olan Bahşılı Çok Programlı Anadolu Meslek Lisesi nin kupasını Cemalettin Şence verdi, üçüncü olan Kırıkkale Anadolu Lisesi nin kupasını Barış Küçük verdi, dördüncü olan Fen Lisesi nin kupasını ise Eren Arslan verdi.

İl birincisi olan  Atatürk Anadolu Lisesi oynanacak olan grup müsabakalarında Kırıkkale yi temsil edeceği bildirildi.

Ödül töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural; İyi bir katılımla bu organizasyonu tamamladık. Yapılan bu turnuvada, yetenekli oyuncular tespit edilerek Kırıkkale futboluna kazandırmayı amaçlıyoruz. Şenlik havasında geçen bu turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederim. Grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek takımımıza başarılar diliyorum dedi.

4 senedir yapılan Müsabakalarda en centilmen takım Fen lisesi seçilirken, 26 takım arasında bir ilçe takımı olarak katılan Bahşılı Çok Programlı Anadolu Meslek lisesi nede başarılarından dolayı tebrik edildi.

İkinci olan daha yeni toparlanarak ilk defa şampiyonaya katılıp söz sahibi olan birinciliği elinden kaçıran Bahşılı Çok Programlı Anadolu Meslek lise si futbol takımı final maçında ev sahibi okulun takımı Atatürk Anadolu lisesine 3-1 yenilerek birinciliği elinden kaçırdı.

 

TURNUVADA VATANDAŞ GÖRÜŞLERİ VE ŞİKAYETLERİ :

Aynı kampüsün içindeki üç okulun halı sahaya 300 metre yakında maç yapması yer avantacı,çalışma saha avantajı ve turnuva esnasında seyirci toplama avantajını kullanarak elbette diğer takımlara pisikolojık baskı yapılması üç kupayı da aynı yerde bıraktırmıştır.

Kırıkkale de başka sahalarda vardı,eğer oralarda yapılsa idi ne olacaktı o takımlar seyirciyi biraz zor götürecekti değilmi,bu organizeyi yapanlar biraz eğri oturup doğru düşünsünler bütün turnuva hep hersene aynı yerde yapılırmı, bunların deplasman mantığı bumu acaba.

Gençlik spor müdürlüğü yetkilileri birin ciye kupalarını verip kendi ismlerini lanse ediyorlar ve basında öyle yayın yapıyor.diğer derece alan takımların kupa ve madalyalarını veren müdürlerin isimleri neden lanse edilmiyor basına neden verilmiyor,bu konu birkaç kere tepki ile iletildi,demek ki bir yerlere bildirmek suç duyurusunda bulunmak lazım diye tepkilerini dile getirdiler.

 

 

 

 

Bu haber 2143 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi