Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AK Parti MV.adayları Bahşılı da

AK Parti MV.adayları Bahşılı da

Tarih 27 Mayıs 2015, 13:43 Editör PINAR YILMAZ

AK Parti MV.adayları Bahşılı da çıkarma yaptı.

AK Parti MV.adayları Bahşılı da

YENİ TÜRKİYE İÇİN AK PARTİ ŞART

Önceki gün Delice, Balışeyh, Sulakyurt, Çerikli ve Yahşihan ziyaretinden sonra bugünde Bahşılı, Hacılar Karakeçili, Çelebi  ve Keskin’i ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk vatandaşlarla bir araya geldiler. İl Başkanı Akçay ve Milletvekili Adayları 7 Haziran’da 400 milletvekili çıkarıp, anayasayı değiştirmek ve başkanlık sistemi ile Yeni Türkiye’nin temellerini atmak için destek istediler.

Bahşılı ilçe başkanı Sadullah Duyar ise Selamlama konuşması ile ,'sizlere güveniyorum,birkere daha Bahşılı mızda Ak Parti sevdalısı olduğumuzu gösterelim,bazı güçler bizleri geçmişe döndürmek istiyor,onlara uymamak ve geçmiş günlere dönmemek için bu seçimi alalım .Yeni bir kuvetle,yeni bir Türkiye için sizlerden Cumhurbaşkanlığında verdiğiniz güçlü bir destek gibi ,destek bekliyor hepinizi selamlıyorum,Allaha emanet olun.dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Uyar da gelen Miillet vekili adaylarına,il başkanına ve Bahşılı ak partili seçmenlerine selamlama yaparak,şöyle devam etti.değerli hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunarak Her şeyi sizler daha iyi görüyorsunuz.bu zaman kadar çok güzel çalışmalar yaptık,köyleri gezdik araştırdık,haneleri gezdik,kahvehaneleri dolaştık,sohbetler ettik.işte son 12 gün kaldı.son günleride dolu dolu geçirerek AK Partiyi şahlandırmamız lazım.sizler her zaman bizlere destek verdiniz,en yüksek oylarla tavan yaptık.7 haziran dada büyük oy oranı ile destek vermeye varmıyız,Kadınlar kolumuz,AK Gençliğimiz, büyüklerimiz Altarnatifi olmayan partimiz AK PARTİ Yİ DESTEKLEMENİZİ İSTİYOR VE BU ZAMAN KADAR VERMİŞ OLDUĞUMUZ YÜKSEK DESTEKLERDEN DOLAYIDA TEŞEKKÜR EDİYOR SAYGILAR SUNUYORUM DEDİ.

 

DERTLERİNİZE DERMAN OLACAĞIZ

İlçe ve belde ziyaretlerinde konuşan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Ak Parti davası ve sevdası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlamış Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile devam eden bir dava ve sevdadır. Ak Parti davası demek Allah’ın rızasını kazanmak demektir. Sizler 2002’den beri Ak Parti’ye gönül vermiş başarılı hizmet eden belediye başkanları, milletvekilleri ve bakan çıkarmış kişilersiniz. İnanıyorum ki 7 Haziran seçimlerinde de yine bu davaya gönül verecek, 3 milletvekilimize destek verip meclise göndereceksiniz. Onlarda sizin bu desteğinize sahip çıkacak ve ilçelerde, beldelerde ve köylerdeki hizmetlerini artıracaklar, dertlerinize derman olacaklardır’ diye konuştu.

 

KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Akçay, ‘2011 seçimlerinde Kırıkkale’den yüzde 62 oy aldık. Akabinde ilk defa yapılan halkın kendi iradesiyle seçtiği Cumhurbaşkanlık seçiminde yüzde 64 oy aldık. İnanıyorum ki 7 Haziran seçimlerinden de bunun da üzerinde bir oy alıp yine Kırıkkale tarihinde en fazla oy oranıyla rekor kıracağız. Bu seçimde de hedefimiz 3-0 yapmak. Kurucu Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile hedefimiz olan 2023 hedefine emin adımlarla ilerleyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Sizler bizi desteklediğiniz sürece bizler de hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizler sizlere hizmetçi olmaya devam edeceğiz. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale için çalışacağız” dedi

 

 

VAR GÜCÜKLE ÇALIŞACAĞIM

 sonra söz alan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, gittiği her yerde ilgiyle karşılanıyor. Öztürk kısa sürede Kırıkkalelilerin gönlünde taht kurdu. Öztürk yaptığı konuşmada, ‘Bizde biraz heyecan var. Yüce Yaradan bizim omuzlarımıza büyük bir yük yükledi. İnşallah biz bunları partimizin, ve hükümetimizin ve sizlerden aldığımız güçle Kırıkkale’ye hizmet olarak yansıtmak istiyoruz. Allah sizlerden razı olsun hepiniz bana kucak açtınız. Bu desteğe ilgiye layık olmak için var gücümle çalışacağım. Ben Keskinliyim, evim Keskin’de yani sizin gibi ilçede ve köyde yaşamanın ne olduğunu en iyi ben anlarım. Milletvekillerimizin ikisini de yakından tanıyorsunuz. İkisi de milletvekilliği yapmış ve hizmetleriyle Kırıkkalelilerin gönlünde taht kurmuş iki değerli insan. Bense sizin içinizde büyüyen sizin dertlerinizle dertlenen bir vekil olacağım ve 24 saat ulaşacağınız bir vekil olacağım’ dedi.

 

İLÇE VE BELDELERİMİZİN YANINDAYIZ

Öztürk’ten sonra konuşan Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can, ‘Eskiden ilçelerimizdeki sıkıntıların, sorunların arkası kesilmezdi. İşçisine maaş ödeyemeyen, alt yapısı olmayan ilçelerimiz ve beldelerimiz vardı. Ama şimdi bu sorunlarla konuşulan belediyelerimiz yerine hizmetlerinden bahsedilen belediyeler haline geldi. Bizim görevimiz yenilenen ilçe ve beldelerimize sahip çıkmaktır. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Yeni dönemde seçilen belediye başkanlarımız ile ilçe ve beldelere hizmet geldi. Çünkü belediye başkanları haftanın 3 günü meclise gelip dertlerini ve isteklerini bize anlatıyor biz de elimizden geleni yapıyoruz. Bu dönemde yine sizlerin desteğiyle 3 milletvekili çıkarıp 3 vekil olarak sizlerin yanında olacağız’ şeklinde konuştu.

 

YENİ TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE KURACAĞIZ

Ak Parti Milletvekili, Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal ise konuşmasında, Ak Parti’ye çeşitli yöntemlerle nifak sokmaya çalışanların olduğunu belirterek, ‘Yerel seçimlerde oy kaybedip belediye sayımızı düşürmek sonrasında da tamamen Ak Parti’yi seçimlerde yıkmak isteyenler oldu. Ancak bilmedikleri bir şey vardı ki o da sizlerin olup biten haberdar olmanız ve Ak Parti davasına gönül vermenizdi. Sizler oynanan oyunları görüp Ak Parti’ye oy verdiniz ve Ak Parti her seçimde oyunu katlayarak daha da yükseltti. Bu seçimde de yine Ak Parti’ye oy verip 400 milletvekili çıkaracağız ve Anayasayı değiştirerek Başkanlık sistemiyle Yeni Türkiye’nin temellerini birlikte atacağız. Çocuğumuzun geleceği için oyunuzu yine Ak Parti’ye verin’ dedi. İlçe ve belde gezilerinde yapılan konuşmaların ardından esnaflar ziyaret edildi.

 

ÖZTÜRK’E KESKİN MORALİ

İlçe gezilerinin sonuncusu Keskin’de yapıldı. Yoğun bir kalabalığı seslenen adaylar Keskin’e yapılan hizmetleri ve yapılacak olan hizmetleri anlattılar. Keskin’de yaşayan vatandaşlar ise Ak Parti’den aday olan Abdullah Öztürk’e destek sözü verdiler. Düzenlenen mitingde ilk konuşmayı yapan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, “Cumhurbaşkanlığında alınan oydan fazla oy alarak 3-0 yapacağız.  Kırıkkale’ye destek vererek Ankara’ya 3-0 yapacağız. Ak oylarınızla her zaman üzerinize düşen görevi yaptınız.  7 Haziran seçimleri ülke için çok önemli. Farklı düşünceler olabilir ancak Keskin altın fırsat yakaladı. Bunu bu seçimde değerlendirelim, olmaza değil olacağı fırsat verelim. Birlik ve beraberlik içinde olalım. Abdullah Öztürk’ü boynu bükük bırakmayalım” şeklinde konuştu

 

GAYRETİM SİZİN NEFERİNİZ OLMAK

Adayların belirlenmesinin ardından çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, “Keskin’de duygusal anlar yaşadım. Biz bugün birlik beraber içerisinde olacağız cenazenizde, düğününüzde her zaman ben varım. Ben bu memlekette yaşıyorsam sizlerin için. Hepiniz beni tanıyorsunuz benim tek hedefim size ana olmak, baba olmak, kardeş olmak, buradan 3-0’ı götüreceğiz. Sadece Keskin’de değil tüm ilçelerden büyük destek aldım. Bugün kendimi feda ediyorum ve bu yola sizler için çıkıyorum. Burası benim evim, burası benim ocağım ben sizin için varım. Hizmet etmeyeceksem vekillik bana haram olsun. Siyaset uzun soluklu iş ben hepinizin adınızı, soyadınızı biliyorum. Benim gayretim sizin neferiniz olmak. Eşime dostuma güvenerek bu yola çıktım Nefsim için hiçbir zaman bir şey istemedim, istemem” ifadelerini kullandı

 

 

 

Bu haber 1898 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi