Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BADMİNTONCULARIMIZ TÜRKİYE ALTINCISI

BADMİNTONCULARIMIZ TÜRKİYE ALTINCISI

Tarih 30 Mayıs 2015, 20:53 Editör PINAR YILMAZ

BADMİNTONCULARIMIZ TÜRKİYE ALTINCISI

BADMİNTONCULARIMIZ TÜRKİYE ALTINCISI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, sporun yaygınlaştırılması yeni yetenekler ortaya çıkarmak ve milli sporcular tespit etmek için yola çıkılan 5 etaptan ve 80 ilin katılımıyla başlayan Anadolu Yıldızları Ligi Badminton Yarışmalarında Kırıkkale Türkiye 6.'sı oldu.

kırıkkale temsilen katılan badmintoncularımız zorlu geçen 5 etabı tamamlayarak Ankara’da 24-26 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılan Türkiye finallerinde ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştı. Finallerde üstün bir başarı sağlayarak Türkiye 6.'sı oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada; İlimiz badminton branşında oldukça iyi bir durumda olduğunu, elde edilen bu başarıların tesadüf olmadığını, sürekli çalışarak elde edildiğini söyledi. Amacımızın Avrupa'da ve Dünya'da ülkemizi ve ilimizi temsil edecek sporcular yetiştirmek. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Anadolu Yıldızlar Liginde her geçen sene rekabetin artığını ve gelecekte bu ligler sayesinde milli sporcuların çıkacağına inanıyorum dedi. Sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimize ayrıca teşekkür ediyorum dedi. Sporcularımızı tebrik eden Ünlü, başarılarının devamını diledi.

 

Bu haber 1002 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi