Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı dan geçen kulu yolunda hemzemin geçitleri sel bastı

Bahşılı dan geçen kulu yolunda hemzemin geçitleri sel bastı

Tarih 30 Haziran 2015, 03:04 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı dan geçen konya-kulu-karakeçili-bahşılı yolunda hemzemin geçitleri sele engel olamadı ve yolun üzerinden aşan sel evleri bastı

Bahşılı dan geçen duble yol hemzemin geçitlerine bakım yapılacakmı.?

Bahşılı ilçesi Doğanay mahallesi Mevlana camii kısımları ve yolun altında kalan kısımlarında yapılan Hemzemin geçitlerinin kafi gelmediği en son gelen sel felaketi ile ortaya çıkmıştı.

 

Halkın büyük tepkisinin olduğu bu yanlış çalışmanın düzeltilmesi için Kaymakam lığa ve Belediye ye çıkan vatandaşlar iş işten geçmeden daha asfalt yeni atılırken bunun çaresine bakılmasını istiyorlar.

Daha öncede Mv.Leri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can da bu yolu incelemiş ve yolun iki tarafa yandan yol verilmesi ile hemzemin geçitlerin onarılması konusunda Karayollarına ricada bulunmuştu.

Ne acıdır ki Halkın korktuğu başına geldi ve Gerçekten sel geldi Hemzemin geçitlerin üzerinden taşan sular aşağıdaki evlere ve bahçelere oldukça zararlar verdi.

Selden hemen sonra Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Bahşılı Kaymakam ı Harun Ersin Polat,Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,Özel idare genel sekreteri Atanur Aydın  ve Karayolları Kırıkkale sorumlu müdürü de yerinde olayı ve gerçekleri görerek bunun çaresine bakılması gerektiğini bildirdiler.

 

Şimdi ne oldu, yolun diğer şeridine üstelikte üzerinden sel taşkını olmasına nazaran, Kanal içinde engel bir borunun olmasına nazaran asfalt atmaya kalkışılıyor bu memleketin parası bu kadar bolmu yazık değimli diye serzenişte bulunan halk çaresiz bir şekilde yardım bekliyor.

 

Yukarda bir mandıra var yapılan hemzemin geçit direk onun avlusuna verilmiş, yani hesapsız kitapsız çalışmalarla insanlar mağdur edilmektedir diyen o mahalle sakinleri yapılacak iyileştirmeleri beklemektedir.

Bu haber 1978 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi