Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
konya kulu yolu karakeçili-sülübük hattında ölümlü kaza

konya kulu yolu karakeçili-sülübük hattında ölümlü kaza

Tarih 17 Temmuz 2015, 23:36 Editör PINAR YILMAZ

konya kulu yolu karakeçili-sülübük hattında ölümlü kaza

konya kulu yolu karakeçili-sülübük hattında ölümlü kaza konya kulu yolu karakeçili-sülübük hattında ölümlü kaza ad İddialara göre kontrolden çıkan Murat Karakuş (30) idaresindeki 06 DP 9975 plakalı araç yoldan çıkarak uçuruma devrildi. Araçtan savrulan sürücü Murat Karakuş ve eşi Hilal Karakuş (30) olay yerinde yaşamını yitirdi. Çiftin cenazesi jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Kırıkkale ye Kanya kulu makas yolu bağlanacak diye kazalar birbirini takip ediyor. Yine aynı şekilde işaret ve levhaların eksikliği nedeni ile Bahşılı da bir öğrenci serviside kaza yapmış bir kişi ölmüştü. Bu yoldada bariyer ve işaretlerin olmaması vatandaşı çileden çıkardı. Öte yandan çevredeki vatandaşlar yeni yapılan yolun bariyer ve işaretlerinin yetersiz kaldığını, kazalarında bu nedenle meydana geldiğini iddia ederek yetkililerden yolda yeniden bir çalışma yapılamasını istediler. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber 1788 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi